I en verden hvor mennesker ikke er mennesker!

[kc_row use_container=»yes» column_align=»middle» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» _id=»66352″][kc_column width=»12/12″ _id=»957013″][kc_column_text _id=»937429″]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld folkens og takk til alle som har lagt inn bestilling på boken min.

Helt sprøtt å tenke på at den nå kan kjøpes, og om en uke (uke41) er den i posten. Crasy feeling!

Det er så kaldt ute i dag at jeg ikke orker å gjøre annent enn å sitte hjemme å jobbe. Jeg fikk dradd inn en liten time på gymen, men det var ikke så bra jobbet i dag. Sånn er det noen ganger og siden høsten er her for fult så har jeg lyst å gi dere et kult søndagstips til serier og hygge. Denne blir dere å elske.

westworld-1280jpg-42cbc7_1280w

Jeg elsker HBO og nå har serien Westworld hatt premiere. Dette er en amerikansk nettfjernsynsserie utviklet av Jonathan Nolan og Lisa Joy basert på spillefilmen Westworld fra 1973. Jeg hadde ikke hørt om filmen før. Nå var ikke jeg født i 1973, mulig det har noe med saken å si, men serien er fenomenal (Terningkast 6).

Er du fan av Game Of Thrones, kommer denne til å falle i smak. Jeg er avhengi allerede.

I dag er også siste dagen dere kan stemme på meg som Best style Icon- Du kan stemme på meg, eller noen av de andre, det er helt hva dere føler for selv. Det er jo en gjeng med styleish peeps.

Alle fortjener denne nominasjon, men du bestemmer hvem som vinner HER. 

zalandoawards

Vi ses på snapchat @EspenHilton hvor jeg i dag gir dere et fantastisk tilbud på noen nye klokken. Det eneste du må gjøre er å prinscreen bildet med koden min, og du får et fantastisk tilbud som kan brukes på årest julegave. Elsker julegavetilbud jeg.

XX

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *