Psykiske og fysiske skadene mobbingen har medført.

[kc_row use_container=»yes» column_align=»middle» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» _id=»726843″][kc_column width=»12/12″ _id=»95746″][kc_column_text]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei folkens!

Litt sein lørdags oppdatering herfra, men sånn er det på lørdager noen gangen.

I går ble sinnataggen i meg satt på prøve etter jeg leste hva Victoria på 19 har opplevd gjennom mobbing. Jeg takler ikke mobbing godt. Jeg blir sinna og fortvilet på hvordan mennesker kan oppføre seg.

Hva er dette å skrive om et menneske? Blir så forbanna!

jodelresp

Jeg forstår virkelig ikke hvordan det går ann å være med på å knekke et menneske på denne måten. Hvordan kan noen legge et tau utenfor døren hennes med en tanke om at hun skal ta sitt eget liv. Hva er galt med mennesker, hvor er foreldrene til de som mobber?

Hvordan kan en «vennegjeng» sitte sammen og planlegge steg for steg et mulig selvmord på en jente de ikke kjenner? Jeg blir så forbanna, sint og lei meg for at det finnes slike mennesker der ute med så lite sosiale antenner. For uten at de skjønner det selv så er de faktisk med.

Jeg har ikke denne appen de har brukt på Victoria, men dagelig så er det mobbing i sosiale medier. Små troll som sitter bak en skjerm og tøffer seg. Det er rett og slett hva de er, små troll i alle aldrer. De finnes på VG, Dagbladet og mange andre kommentarfelt verden over og jeg skjønner virkelig ikke hva folk får ut av å bruke energien sin på negativ hat på mennesker man ikke kjenner.

Tenk om man hadde en app som kunne slette alle disse negative og sure menneskene. Kanskje ikke slettet dem, men fått de til å forstå hva ord kan gjøre med et menneske.

«19-åringen er sykemeldt fra lærlingjobben og oppsøker både psykolog, lege og fysioterapaut på grunn av de psykiske og fysiske skadene mobbingen har medført.»

De liker ikke at hun holder foredrag om mobbing, eller at hun skriver om dette på nettet. Kjære fine unge Victoria, om du noen ganger føler du ikke finner en plass hvor du får delt dine ord og opplevelser sender jeg deg gjerne passordet til denne bloggerten så du kan få delt det du har på hjerte ditt. Aldri stopp å skriv eller hold foredrag om mobbing og dine opplevelser. Tro meg, du hjelper utrolig mange mennnesker der ute. Keep it up ♥

I morgen vil dere skjønner hvorfor jeg klikker når jeg ser slike ting skjer med mennesker på bloggen. Gleder og gruer meg til å dele.

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Gunn Elin

  Er så glad jeg var ung på 80 tallet. Da viste vi hvem mobberen var. Men om det gjorde det letter vet jeg ikke. Disse appene som hjelper dritten å værr anonym skulle vært stengte får lenge siden. Må vi slå ring rundt søte Victoria

 2. Eva Merete Sharmy Jespersen

  Synes det er flott at du engasjerer deg for Victoria 🙂 <3
  Hun og familien har virkelig prøvd å få slutt på dette i mange år!
  Det jeg synes er kjipt er at mobbeofferet må flytte på seg, samme som voldsofferet!
  Synes man burde fått en endring på dette!
  Samme som Sophie Elise måtte ta bort kommentaren sin!
  Det burde finnes en måte å finne, anmelde å få dømt nettroll og mobbere!
  Men, tviler at det går ann!
  Blir vel like dårlig straff som i voldtektssaker!
  Men keep up, du er en bra mann Espen som går i bresjen for mobbeofrer <3