Jeg er et dårlig forbilde

[kc_row use_container=»yes» column_align=»middle» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» _id=»697656″][kc_column width=»12/12″ _id=»243575″][kc_column_text]

10660464_10154559907040517_699455506_n

I det siste har jeg fått tilbakemelding på at jeg er et dårlig forbildet.

Jeg er med på kroppspresset blandt mennesker og det setter jeg for det første lite pris på. Jeg blir faktisk litt lei meg for det har aldri vært meningen å være en slik person og jeg vet alt om kroppspress, derfor føler jeg ikke menyene mine burde bli satt i denne båsen.

Jeg har en mat meny som jeg kaller for Ned i vekt meny.

Jeg skjønner at folk tror det handler om en drue og et glass vann, men hadde dere åpnet blogg innlegget og lest hva menyene går ut på og hva maten inneholder ville dere kanskje skjønt at disse menyene er basert på gode råvarer, proteinrike mellommåltider, pizza og hamburgere som inneholder både kabohydrater og sunn kost.

«Du burde kanskje hatt en utdannelse for å snakke om dette»

Februar 2015 gikk jeg tilbake på skolebenken for å ta utdanningen som personlig trener. Jeg hadde en plan rundt dette. Jeg ville, og hadde som ønske å hjelpe de som kanskje ikke turte å dra på treningsenteret å trene med de «kule» menneskene. Jeg ville lage gode, billige menyer som passet til alle sine lommebøker. Jeg ville hjepe, og helst gratis for PT er dyrt.

For et år siden lagte jeg mine første matmeny. Jeg valgte å kalle den for Nedivektmeny. Dette gir veldig feile signaler mener folk og derfor er jeg med på å presse unge mennesker til å slanke seg.

Jeg vil slanke hele Norge kalte jeg et innlegg.

Ja, jeg vil gjerne slanke alle som trenger å slanke seg. For vi lever i en verden hvor fedme er et veldig stort problem. Tenk om jeg kan hjelpe noen helt gratis med sunne tips og triks, skal man da klikke fordi jeg kaller et innlegg «Jeg vil slanke hele Norge» Les innleggene før dere klikker!

«I 1980 var 44 prosent av oss nordmenn overvektige. I dag, 30 år senere, er over halvparten, eller 53 prosent overvektige.»

Gjennom mine menyer kan du både slanke deg, holde vekten eller legge på deg. Alt handler om mengder. Jeg vil heller blogge om sunn mat enn å fortelle at i dag er det mandag, jeg er sliten og og alt som er på menyen er en Bigmac! Nei, da lager jeg heller en sunn og billig rett til mine lesere og kaller den for ned i vekt meny. Beklager igjen!

Jeg beklager på det sterkeste til hver enkel person som tar seg nær av mine menyer, men jeg kan ikke bli likt av alle, sånn er det bare.

Men at jeg kan være med på å redde livet til noen mennesker med mine ned i vekt menyer, eller treningsråd. Ja, da takler jeg også å bli kalt et dårlig forbildet av mennesker som ikke tåler at jeg har valgt navnet Ned i vekt meny.

«Tusen takk Espen, du har reddet livet mitt»

«Uten dine tips hadde jeg aldri turt å begynne å trene, takk Espen»

Jeg skulle gjerne delt innleggene som følgerene mine sender meg, med både med før og etter bilde. Men da må jeg få lov av de først. Jeg kan ikke dele noe utenlov fra de.

Takk for meg og neste ned i vekt meny kommer snart.

XX – Dårlig forbilde

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Kristina

  Folk kan være så ufattelig nesevise! Du er det beste forbildet på alle måter! Jeg digger deg! Så positiv og sprudlende av energi. Menyene dine er helt topp! Treningstipsene fantastisk! Uten deg hadde jeg vært fortapt.

 2. Eva Merete Sharmy Jespersen

  Du er en sann glede for mange <3
  Sprudlende på Snapchat hver eneste dag 🙂
  Jeg har selv vært overvektig og tatt slankeoperasjon, trenger ikke menyene dine, men de er til inspirasjon til mange jeg deler med <3
  Og de er sunne og helt sikkert 100% til hjelp for de som trenger det.
  Min måte er å spise lite og ofte og det hjelper på meg 🙂
  Håper du klarer å hjelpe mange som trenger det, dattera mi har tatt til seg noen av tipsene dine og hun liker avokado og ananas og lomper 🙂
  Digger deg Espen, fortsett med det du holder på med, ikke la noen dempe deg <3
  Eva

 3. Har aldri tenkt over at du kaller menyene dine for ned i vekt! Jeg skal ikke slanke meg, men bruker oppskriftene dine fordi de både er sunne og gode 🙂
  Heier på deg! 😀

 4. Jeg digger bloggen din og deg 🙂 Jeg er overvektig og sliter litt med å gå ned, å jeg har IKKE problem med å lese bloggen din. Er andre som faktisk jeg føler er dårlig forbilde, føler jeg de? Nei. Jeg føler deg, for jeg føler du har sympati, du er snill og god. Du vil oss det som bra for oss, men tvinger ingen til å følge oppskrifter på trening eller mat. Blir irritert jeg at du får den beskjeden. Men du er mitt forbilde, og jeg er glad jeg føler deg <3

 5. Gunn Elin Sørvåg

  Kjære Espen Du er da ikke noe dårlig forbilde, her i huset digger vi deg. Og du trenger ikke noe utdanning for å dele egne erfaringer. Du har hjulpet meg masse. Minste her vet at det faktisk går ann komme noen vei selv med dysleksi. Han skal bli som deg!!!

  Du er en helt

 6. Ann Kristin

  Synes du er et supert forbilde jeg følger deg på snapp og har fått ny giv og motivasjon Ikke slutt, vi er mange som «trenger deg»

 7. Ann Beate

  Eg eeeelsker oppskriftene dine ❤️
  Fortsett med de!!

 8. Synes du er et fantastisk forbilde jeg Espen! Har fulgt deg på snapchat en stund, og kan ikke bli annet en glad når man ser deg der! Synes du har mange gode oppskrifter på bloggen og vanvittig bra at du velger å dele de gratis. Tommel opp fra meg! 😀

 9. Mary Anne

  Nei å nei, kjenner jeg blir oppriktig oppgitt av folk. Du er da virkelig en sann kruttbombe full av energi og gode tips. Fortsett med menyene dine du 🙂
  Et forbilde er du også, virkelig!
  Hurra for deg!

 10. Christina

  Det er alltid noen som skal klage – Det er bare misunnelse tenker jeg 🙂
  Liker bloggen din godt, og har benyttet meg av oppskriftene og tipsene dine flere gange!

 11. U rock…ferdig snakka

 12. Du e VerDens BESTE forbilde og herligste menneskebarnet på jord du Espen :-*
  Du redder nok mang en dag for folk rundt omkring med blogg og snappene dine <3
  Har æ en dårlig dag skyndte æ mæ på snap å leite dæ opp( har mange på snap æ ja 😀 isssjesant hehe) Blid som ei sol når æ ser dæ :-)) kjempegod søndagsklem <3

 13. Kjære flinke, flotte Espen!
  I en verden der folk som ikke er redd for å stikke seg ut, eller komme med forslag blir sett ned på, er det helt fantastisk at du fortsatt står på ditt. Disse ned i vekt menyene er både gode, billige og lette å lage, noe som er helt perfekt for meg som gjerne vil gå litt ned i vekt men som samtidig har en hektisk hverdag med mye jobb og lite tid til å stå på kjøkkenet og kokkelere ene retten etter den andre. Rettene er også perfekte til å ta med som rester på jobb dagen etter om man ikke mumser i seg hele greia samme dag. Stå på videre, jeg gleder meg til flere gode mattips.

  Videre vil jeg bare skryte litt av deg. Som den solstrålen du er trenger du fortsatt enda mer skryt. For et menneske du er! Jeg blir faktisk helt imponert av deg. Bloggen er fantastisk, boken gleder jeg meg til å lese, og er den like bra som det du poster her på bloggen, kommer den nok til å bli en favoritt her hjemme. Samtidig som du sjonglerer mellom disse to store oppgavene, er du en ræææser på snapchat(jeg må bare le, du er så morsom, blir jo så glad av å se deg) og ikke minst er du aktiv både på trening og arrengement! Bøyer meg i støvet for deg, at du orker alt dette.

  Jeg kjenner deg ikke, men likevel så føler jeg at jeg vet så mye om deg. Du fremstår og virker som en helt fantastisk, jovial og hærlig fyr. En fyr som vet hvordan det er å ha det vondt, men som har klart å reist seg opp fra det og komme ut av det som noe helt fantastisk, EVIG RESPEKT. Tusen takk for at du hver dag logger deg inn på bloggen for å komme med inspirerendes innlegg og tips, eller en morsom filmsnutt på snapchat. Tror ikke du aner hvor mye det gjør for oss som følger deg.

  Men husk å ta vare på deg selv innimellom også. Koble helt av en dag, legg fra deg telefonen eller dataen og nyt en kopp kaffi ute i naturen mens du ser på en soloppgang eller solnedgang. Kjenne på det å være helt fri, det å nyte ett øyeblikk man ofte ellers tar forgitt!

  Ha en god onsdag videre!