\\\»Mannegruppa Ottar\\\» er ingen mannegruppe!

[kc_row use_container=»yes» column_align=»middle» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» _id=»28807″][kc_column width=»12/12″ _id=»797760″][kc_column_text _id=»861064″]

1005827-8-1408884097646

«Mannegruppa Ottar» er ingen mannegruppe. Det er en gruppe med menn på SOME som har syforening og har blir såret av kvinner som tør å si fra og har egen meninger.

De sitter bak en maskinen sin hvor de kan bruke tastaturet til å forlenge pikkene sine.

I 2016 velger noen velger å sitte bak en skjerm å snakke dritt om barn og kvinner, mens på 90 tallet kjørte de rundt i cabriolet og prøvde ut penisforlenger metoden. Tidene er forandret folkens!

Tragiskt og flaut på lik linje som følgerne til Donald Trump.

Hvorfor i det hele tatt kalle det for en mannegruppe? Det er da ingen ekte menn som snakker på denne måte? Diskuterer sex med barn eller voldtekt av kvinner? Hvem gjør sånt? Ikke menn som er menn hvertfall.

Og er ikke en mannegruppe en plass hvor «Ola» og «Per» møtes på SOME for å snakke om jakt, fiske og damer på en respektfull måte? Det var hvertfall hva jeg trodde de «ekte» mennene gjorde på slike grupper.

Jeg har sett litt av hva som står på denne gruppen etter følgerene mine har sendt meg bilder. Jeg kan ikke annent enn å si jeg er sjokkert og enda mer sjokkert ble jeg da jeg å se at noen av mine FB venner er med i denne gruppen. Man skal ikke ta alle under samme kam, men hadde jeg vært i denne gruppen fordi jeg følte dette var en bra plass for oss menn, ville jeg fått kastet ut disse idiotene med en gang slik at det ikke hadde blitt et slikt oppstyr rundt «mannegruppen Ottar»

Ser man noe som ikke er bra, da reagere man og tar det bort!

Men hva vet nå en blogger og forfatter om hva en ekte mann gjør i 2016!

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Eva Merete Sharmy Jespersen

  Det var en av de «Ottarene» som skrev at det de snakker om der inne skulle ikke komme familie og arbeidsliv til kjenne!!!
  Hva med KRIPOS???
  JUST SAYING!!!!

 2. Sabrina

  du burde gått inn her og skrevet under på å få bort siden 🙂 det er jo et steg i riktig retning 😀

  http://www.opprop.net/fjern_mannegruppa_ottar_fra_facebook

 3. Ina Marie Andersen Hårtveit

  For ett bra innlegg!! Nå er vi en gjeng på Facebook som prøver å rapportere daglig og gjerne flere ganger om dagen for å få vekk denne gruppen!!! Helt forkastelig at «MENN» (som mest sannsynlig he barn selv), syns denne type humor er «gøy»!

 4. Helt enig i dine refleksjoner rundt facebookgruppen.
  Men, Espen, refleksjonene dine faller igjennom når du sammenligner mennesker som AKTIVT hasselerer med kvinner, diskuterer voldtekt og vitser med barnepornografi med PASSIVE velgere av ett politisk valg. «Tragiskt og flaut på lik linje som følgerne til Donald Trump.»
  Jeg er en høyst oppgående, velutdannet kvinne som jobber som lærer og som av politiske årsaker vil kalle meg en følger av Donald Trump pga av hans politikk. Er det ikke ganske selvmotsigende at du med dine «såkalte» prinsipper da velger å hasselere meg og andre med samme politisk syn?
  Jeg syns det er TRAGISKT og FLAUT at du ikke kan skille personer og sak!

  1. Espen Hilton

   Nå synes jeg Donald Trump er både tragis og og flaut og med tanke på hvordan han snakker til kvinner og hans syn på kvinner vil jeg si at dette faller i samme gruppe som Ottargutta. Donald Trump er politisk engasjert, men en politiker er han vel ikke, det er det nok Hillary som er.

   Men du ville stemme på han er helt opp til deg. Denne saken handler om hvordan hans syn på kvinner er på lik linje med ottar folkene. Og det er rett og slett tregiskt og flaut både å lese og se. Der skiller jeg godt mellom politikken og kvinnesynet.