Style Icon 2016

[kc_row use_container=»yes» column_align=»middle» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» _id=»921406″][kc_column width=»12/12″ _id=»193914″][kc_column_text _id=»447184″]

P7114361

Glad mandag.

Håper noen av dere har fått testet ut dagens ned i vekt meny. Knall godt vettu.

Oktober er virkelig nominasjons måneden for oss bloggere. Ikke bare har jeg blitt nominert som årets blogger på Se & Hør, men også som style icon på Zalando. Dette synes jeg er veldig gøy siden jeg bare går med «billige» klær. Er ikke det ganske kult? Jeg har alltid sagt at mote ikke handler om hva som står på innsiden av klærene, det handler om å ha det gøy og du må kunne tørre å leke litt med forskjellige stiler til du finner din egen stil.

Jeg digger klær som kan kjøpes på budsjett, vise det frem slik at andre kan forstå at klær handler ikke om pris.

Dere kan stemme på meg som style icon HER helt frem til 8 oktober.

Tusen takk for deres VOTE!

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *