I FUCKING DID IT!

[kc_row use_container=»yes» column_align=»middle» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» _id=»64292″][kc_column width=»12/12″ _id=»677019″][kc_column_text]

P7170269

Glad lørdag folkens.

Herregud! I dag voknet jeg opp til verdens beste melding fra redaktøren min Ingeborg.

«Hei Espen, gratulere. Du kan fra i dag kalle deg for forfatter. Boken er sendt inn til trykk og om noen uker er den klar for butikken».

Hvor rått er ikke dette? Tidlig i år møtte jeg Ingeborg over en lunsj. Vi snakket om jobb, sosiale medier og fremtiden. Jeg hadde som mål i 2016 å lage bok. Ikke bare en bok, men tre bøker! Det er kanskje litt mye for en nybegynner å tenke at han skal klare å lage tre bøker på et år, men tanken var god og ideen var enda bedre. Første boken er hvertfall ferdig og jeg er så stolt av meg selv, og det fantastisk teamet jeg har i ryggen. Beste redaktøren jeg kunne ønsket meg.

Tenk at jeg har rett og slett klart å lage en bok i 2016. Målet er herved gjort. Nå er det bare to bøker som mangler, men det kan komme litt senere. Nå er jeg bare veldig fornøyd med at jeg som er ordblind og har slit med dysleksi kan si, I FUCKING DID IT!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er jeg på vei til flyplassen med sommerfugler i magen til boken slippes. Flyet går snart hjem til Norge, så det eneste som gjenstår er å dope meg ned slik at jeg sover hele veien hjem. #flyskrekk.

Men i morgen kommer det noe kjempe bra på bloggen. Gleder meg til å vise frem.

Vi ses da.

XX Forfatter

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Gratulerer! Så moro! :-)) *venter-spent-på-boken*

  1. Espen Hilton

   Tusen takk;)

   Gleder meg til å dele

 2. Cecilie Wiig

  Gratulerer! =) Blir det bok signering i Vennesla?

  1. Espen Hilton

   Tusen takk 😀
   Ja, et haddev vært super kult.