SE & HØR RINGTE OG SA:

espen-hilton-pepcall1s

Herregud folkens!

Jeg er virkelig i ekstase i dag. På lørdag fikk jeg en telefon av Se & hør og slik gikk samtalen.

Ring, ring… ( Ringelyden er Britney Spears, flaut)

Hallo, det er Espen.

Hei Espen, dette er ………. fra Se og hør som ringer.  Jeg la på med en gang, og husker ikke navnet på personen som ringte.

Det ringer opp igjen, og jeg bare! Ja, hvem er det som kødder?

Nei, ikke legg på. Det er ikke noe tull!!

Ok. Heisann se og hør, hvordan går det? Jo, takk Espen. Her går det bra. Jeg vil bare informere deg at du har blitt nominert til årets blogger på se&hør gallaen 2016.

(Kul som jeg var så sa jeg -Så utrolig hyggelig. Tusen takk for beskjeden. og la på.)

I hodet mitt gikk disse tankene: WHAT? Galla? Kjendis? Hvem? Jeg? Helt seriøst så klikkt det for meg hjemme. Slo på musikken, så meg selv i speilet og danset av lykke. Tenk det da folkens: Syv år siden lo folk fordi jeg ville begynne å blogge. Syv år etter så står jeg her som en av ti nominerte til å bli Årets blogger! Dæven!

Bestemor hadde blitt så stolt, hun hadde vært den kuleste daten til denne gallaen. May she rest in peace ♥

Nå håper jeg ALLE stemmer på meg, og jeg mener MEG og ingen av de andre, uansett hvor mye jeg liker alle de andre nominerte så er dette en pris jeg virkelig vil vinne. Jeg er så glad og lykkelig for denne nominasjonen. Tusen takk til juryen, uansett hvem dere er, dere har virkelig truffet spikeren i dag.

Dere kan stemme hver dag på seher.no

PS:

(Sist jeg var på se&hør gallaen, var jeg full, danset med Eli Hagen til Sandra Lyng sin nye musikk video, og snakket med alt for mange randome «kjendiser»)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Kristina

    Hjelp!! Får ikke stemt i dag. Har vært inne 1000 ganger nå i dag, men stemmegreia er borte. Du SKAL vinne dette. Du fortjener det så sykt mye.