Sunday funday in Los Angeles!

[kc_row use_container=»yes» column_align=»middle» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» _id=»161294″][kc_column width=»12/12″ _id=»269109″][kc_column_text]

img_6975

God morgen fra Los Angeles.

For de fleste hjemme i Norge er søndager den dagen vi koser oss med familien, går turer og har kvalitetstid fordi alt er stengt utenom jokeren på hjørnet. I Los Angeles er dette min favoritt dag. Vi går turer, men på en litt annen måte. Søndagen starter med frokost hjemme med «familen» Lene, Henriette og Maria. Drikker litt kaffe før jeg skal ta med meg jentene mine ut og de skal få oppleve en ekte LA søndag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klokken 10:00 skal jeg ta de med med meg til Melrose og Trading Post. Dette er søndagsmarked i Los Angeles hvor de selger vintage klær, interiør og har matboder med masse usunn mat som jeg ikke rører, men det lukter godt da, ha ha.

Det koster to dollar å komme inn, og her blir vi nok i noen timer før vi går ut igjen og trasker nedover Melrose for enda litt mer vintage shopping. I LA er Melrose den beste plassen for å finne fantastiske skatter. Adressen om du er her på en søndag er: 7850 Melrose Ave, Los Angeles, CA 90046.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klokken 14:00 skal jeg ta de med videre til Funday sunday på The Abby. En helt fantastisk plass hvor festen aldri stopper på søndager. Her skal vi kose oss med mat og drikke før vi kaster oss i en Uber hjem til leiligheten vår. Tar en powernap for så å ut på middag.

Dette er virkelig en perfekt søndag med min «Familie» i Los Angeles.

Bli med på shopping og opplevelser dere også via snapchaten min @EspenHilton

PS: I morgen kommer en fantastisk deilig ned i vekt meny på bloggerten.

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *