Datenight with L!

[kc_row full_width=»stretch_row» video_bg_url=»https://www.youtube.com/watch?v=dOWFVKb2JqM» parallax_speed=»1″ parallax_background_size=»yes»][kc_column width=»12/12″][kc_column_text]

God morgen fine mennesker.

Lene og jeg fikk endelig en etterlengtet date i går. Vi startet på vår vanlig insporunde i bogstaveien for så å legge igjen litt penger på restauranten Olivia. Om dere er i Oslo må dere bestille hva jeg mener er Norges beste Ravioli. Jeg spiser ikke ofte pasta, men dæven du steike dette var virkelig noe uten om det vanlige. Perfekt mat, men alt for lite for en voksen mann som trenger masse næring, men uansett lite mat så var det verdt hver eneste krone.

Etter maten stakk vi ned på champagneria for å ta et glass med rosévin og chatte litt om livet og planlegging av turen til Los Angeles om 16 dager. Herregud folkens. Jeg ser så frem til å ta en uke med ferie nå. Dere skjønner ikke helt hvor mye det har vært i det siste. Bok, blogg, snap, insta, møter, konferansier jobber og host jobber. Jeg elsker alt, men nå begynner til å bli litt mye. Kanskje det kan virke lett for mange dette, men take a walk in my «sponset» shoes. Ikke så lett hele tiden.

Jeg har satt fristen på meg selv og snakket med forlaget mitt, så boken skal være klar til mandag. Da MÅÅÅ jeg være ferdig.

T-skjorte – HER. jeans – HER. Jakke – HER. Sko – HER. Hat – HER

I kveld skal jeg hoste en kul jobb. Det er noe sykt fett som skal lanseres, bli med på den jobben via Snapchatten min @EspenHilton. Vi ses om litt. Nå skal jeg trene.

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Stilige bilder, kule klær og helt rå den nye baggen din i brun 🙂 Ha en fin torsdag Mr.Hilton 🙂