30 minutter med morsom morgen kardio.

PB220154

Glad morgen dere.

I går satt jeg ringeklokken på 06:30.

Jeg måtte ikke opp så tidlig i dag da, men jeg liker jo å presse kroppen ut av sengen, dra bort til kontoret mitt og lager dette innlegget mens jeg drikker opp kaffen  som «varmer» meg opp til dagens 30 minutter kardio før jeg skal på jobb.

Noen liker å sove lenge, jeg liker å kjenne at jeg lever. Litt morgengretten, men jeg er jo alene her så det er det ingen som merker.

Denne workout rutinen er super lett, bra for dere som sliter med knærne, og den får virkelig voknet opp kroppen. Har dere veldig vondt i knærne, dropper dere løping og fokuserer heller på å gå i oppoverbakke.

Noen ganger er det rett og slett «jævlig» å presse kroppen sin opp av sengen når man kan sove litt lenger, men har jeg satt et mål, så gjør jeg alt jeg kan for å nå dette.

Målet mitt i dag var bare å stå opp klokken 06:30 igrunnen og komme meg på trening 06:45. Jeg vil kjenne at det gjør litt vondt og få mestringsfølelsen etter trening. Det å kunne gi meg selv en klapp på skulderen og si, fy fasiken hvor flink du var nå, ta deg ei bolle og kos deg om du føler for det. Blir ikke noe bolle på meg da, kanskje til helgen når jeg har «spisedag»

Dagens program ser da slik ut.
 1. Start med å sette tredmølla på 10%. nå skal du løpe de første fem minuttene.
 2. Gå rett over å sett deg på sykkelen. Sett den på 8% og start med sykling i fem minutter. Etter disse fem minuttene setter du den nå på 12% og stå reis deg opp på sykkelen. Du skal stå og sykle i 2 minutter. Sett deg ned igjen på setet med 7% motgang i 3 minutter.
 3. Gå nå rett over på elipsemaskin, de første 10 minuttene kjører du med 10 % og avslutter med det tyngste 12 -15% og husk å bruk armene godt.
 4. Nå er det bare 5 minutter igjen av morgen treningen, denne skal du gjøre på tredemøllen igjen. Sett tredemøllen på 6% og 12 -15% oppoverbakke. Du skal nå gå de siste minuttene

Gratulere, du er heved ferdig med dagens trening.

Da begyner jeg med mitt løpeprogram. Jeg skal få laget en videoe av (fu) rompe treningen, er bare veldig okkupert med bok skriving, men det kommer.

Vi ses på Snapchat @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Kjersti

  Hei Espen!
  Hva heter den hysterisk morsomme venninna di Mia på Snapchat?

  1. Espen Hilton

   Hei Kjersti 😀

   Hun heter Miaoslo

  2. Haha!! Dette gjorde dagen min :)) GOD HELG KJERSTI!! Nædus