Dresskode: ALL BLACK!

13838093_10157156664615517_1424263187_o


Glad kjærleiksdag fra Ålesund.

I dag er dagen hvor vi endelig skal feire kjærleiken til Maria og Erik, og dagen blir ikke det samme uten en sort sexy dress i varmen. Helvete, jeg er ikke glad i sort og hater dresskoder, men siden denne dagen ikke handler om meg, så må jeg bare gjøre som de sier.

Så hva er igrunnen mitt problem med dette? Jeg har rett og slett ikke en sort dress i garderoben min lenger. Bare hvit, blå. rød, grønn og off-white. Sist uke måtte jeg da gjøre litt bryllups shopping til meg selv og endte ikke opp med en sort dress for å si det sånn. Det ble enda en ny blå dress og noen kule skjorter.

Jeg skal legge noen bilder snart av hva jeg kjøpte, men før det så kan dere få en liten streetlook inspo som kan kopieres via lenkene under.

FotorCreated
  1. Hatt HER. 2. Sko HER. 3. Skjorte HER. 4. Bukse HER. 5. Klokke HER.
FotorCreated
  1. Jakke HER 2. Skjorte HER. 3. Bukse HER. 4. Sko HER. 5. Solbriller HER.

Vi ses på snapchat @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *