Ålesund, jeg kommer «hjem»

13843483_10157166850750517_527303246_o

Glad torsdag dere.

Da var en ny koffert pakket og klar, men denne gangen skal jeg kjøre «hjem» igjen til Ålesund. Grunnen til jeg sier hjem er fordi Ålesund har virkelig blitt en av favoritt byene mine i Norge. Ikke bare fordi naturen er fantastisk, men fordi menneskene her er så uhøytidelige og høylytte. Perfekt kombo av ekte nordiske vikingen.

Vi skal bo midt i byen på Clarion Hotel Bryggen i tre dager, utforske byen på et nytt nivå, ta noen drinker med random mennesker på gata, og nyte kjærligheiten når Maria og Erik gir hverandre sitt JA! Herregud, disse to menneskene er så forbanna fine sammen, det er virkelig en ære å feire ekte kjærlig på en så utrolig og vakker plass som Øygardshamna på Giske. Dette gleder jeg meg virkelig til.

Hvertfall når vi fire er på en og samme plass i så mange dager sammen. Livet leker med andre ord. Snart stikker vi til Los Angeles også, og da folkens, da snakker vi arigato!

IMG_0017

En annen vakker ting med dette bryllupet er at Lene er Maria sin forlover, og hun skal slå på stortromma og synge live i kirken. Er jeg så heldig som har så forbanna kule og fine venner? Yaaa!

IMG_0022

Om vi ses i Ålesund så si gjerne hallo, its me. Det er så hyggelig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *