Er du klar for en kjapp en med meg?

13709488_10157127825415517_2124341835_o

Skulle vi kjørt på med en ny kjapp Hilton-cross øvelse denne torsdagen? Er du klar? 20 minutter med litt fatburn hjemme trening, YA!

Denne er hakket tyngre enn den siste vi 20 minuttene vi hadde, men du klarer fint denne hjemme, på hytta eller hvor du befinner deg i ferien. Alle har 20 minutter uansett om du jobber eller har familie. 20 minutter, thats it!

Skjønner du ikke helt hva jeg mener når jeg bruker treningsordene, trykker du bare på linken, da kommer du rett inn på youtube hvor du kan se hvordan den øvelsen utføres.

Finn en ball og en hyttevegg og en tung stein. Du skal nå ta WALLBALLS. –  MOUNTAIN CLIMBER – SQUAD PRESS

P3095204

Begynn med 25 wallballs, rett ned på gulvet og ta 40 mountain climber, finn frem en flaske fylt med vann eller en litt tung stein, for nå skal du gjøre 20 squad press.

Etter dette tar du 1 min pause, drikker litt vann og forsetter samme økten to -tre ganger til. Jeg lover både resultat og svette. Dette er mye tyngre enn hva det ser ut som.

Lykke til dere, og husk proteiner i maten etterpå.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Ingvild

  Hei spreke Espen! Må si det ser ut som et veldig bra program for å ‘stramme opp kroppen’ og bygging av muskler. Men det blir feil å kalle dette fettforbrenningsprogram. For å få i gang fettforbrenningen, of for at det skal ha noen effekt, må kroppen være i bevegelse i minst 30 min (helst opp mot 45 min). Mener ikke å si at det er noe feil med selve programmet, flott å oppfordre folk til å sette av tid til å trene. Men det må mer til enn dette for å få noe resultat på kroppens fettprosent. Så er det også sånn at rolig langkjøring, utrolig nok, over 45 min er noe av det beste du kan gjøre for å forbrenne fett.

  1. Espen Hilton

   Hei Ingvild 😀 Takk for feedback.

   Jeg kaller ikke dette for fettforbrenningsprogram, det stå fetburn på engelsk. Det jeg kaller dette for er Hilton-cross øvelse som i litt mer crossfitt. Og med å gjøre denne øvelsen så brenner det nok både fett og bygger muskler. Men fettforbrenningsprogram er noe helt annent, det er jeg enig med deg i.

   Jeg har fettforbrenningsprogram her også og de varer i 45 minutter.

 2. Ingvild

  Har nok blandet litt det som har stått her + på snap, og antok at det lå i samme kategori som fettforbrenning. Men bra du tok poenget ;D
  Du er uansett en stor inspirasjon!!

  1. Espen Hilton

   <3<3