Rart hvor redde dere er!

13717954_10157119295570517_823173924_o

Hei dere.

Denne søndagen skal jeg bruke til å jobbe, trene og skrive. Søndager er jo den dagen hvor du ligger på sofaen med kjæresten og slapper av, men viste du at søndager er bloggerenes største arbeidsdag?

Dette er faktisk dagen hvor vi bloggere legger ut innleggene på kvelden når ungene deres har lagt seg, da er det fleste inne å surfer på nettet og leser gjennom bloggene som de fleste sier de ikke leser, på lik linje som de fleste ser på paradise hotel, men nekter for at de ser på det.

Ganske så morsomt at man er så redd for å innrømme at man ser på paradise eller leser blogger.

Veldig mange er livredde for å innrømme at de ser på PH eller å lese blogger, hvorfor? Jeg tror det er fordi de er redde for å bli dømt som menneske. Nei, sånn leser ikke jeg, eller Paradise, for en dritt serie! Det er jo ofte det folk sier, men om man ser på statistikken så kommer det faktisk opp både alder, kjønn og hvor i landet folk sjekke PH og leser blogger mest. Sykt morsomt at mennesker er så redde for å innrømme hva som fenger hos enkelte.

Uansett dere. I dag skal dere få litt tips på hva dere kan koser dere med av nye og spennende tv-serie. Disse tør dere nok snakke høyt om (smil)

Disse seriene er faktisk så bra at man ikke klarer å legge de fra seg. Bare å glede seg. Isssje saaant!

BeFunky Collage
  1. Madam Secretary. 2 Dead of summer. 3. Animal Kingdom. 4. Secret City. 5. American Gothic. 6. Cleverman. 7. Game of silence. 8. Guilt. 9. Wayward pines season 2.

Håper eller dere får en fantastisk dag videre og om du vil ha en kjapp 20 minutter i dag, ville jeg kjørt DENNE!

Vi ses på Snapchat eller Insta så lenge @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *