Livets spill på Fiskebrygga!

13692256_10157105209035517_1070774069_o

God morgen eller glad ettermiddag dere.

Det ble litt senere hjem i går enn planlagt, men det er ikke ofte jeg er hjemme på sørlandet så da må man jo bare få med seg alt føler jeg.

Det er også første gang jeg har opplevd Fiskebrygga på en tirsdag, sommer, sol og gratis konsert, men om man regner litt på det så er det faktisk den dyreste konserten jeg har vært på, men verdt hver eneste vin-krone. Det beste med denne konsert opplevelsen for min del var alle bekjente jeg fikk møte igjen og alle dere som leser bloggen min hver dag som kom bort for å snakke litt, det er alltid stas når dere blir litt små fulle og tør å komme bort for å ta en selfie, det liker jeg, men dere må gjerne komme edru også.

Er dere i Kristiansand i sommer så ta dere turen på brygga en tirsdag og slå ut rockefoten, men husk å vær tidlige ute for på denne brygga blir det overfylt mellom fem og seks. Jeg kan anbefale at dere finner et bord på Pieder Ro, her får dere faktisk byens beste fiskesuppe og dere er veldig nært scenen. Men igjen, vært tidlig ute for å få plass.

13689714_10157105209075517_124595615_n

Du vet du har det gøy når du nesten ikke har brukt kameraet i det hele tatt, totalt tre bilder i løpet av en kveld. Reunion party med gjengen allianse og kvaliteten på bildene er helt forkastelig, men det for bare gå for denne gangen.

Det er ikke et sponset CB innlegg bare sånn at det er sagt, og ingen av disse ølene er mine. Drikker ikke sånn jeg vettu.

13662381_10157105209115517_300019466_o


Det ble kanskje litt mer party når Jorun og Maggi tok over Snapchat min @EspenHilton Kanskje man burde låne bort snap litt oftere?

Nå skal det lages sommer middag, hvor deilig høres det ikke ut med makrell som du har fisket selv, det er luksus for veldig mange mennesker. Jeg ser ikke på fisking som luksus, så da betalte jeg heller noen kroner for at de fisker den for meg.

Vi ses litt senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *