Slik blokkerer jeg verden rundt meg!

P6115876

Hei dere.

Jeg får en del spørsmål på snapchat om hva slags musikk jeg bruker på trening. I dag følte jeg vi kunne snakke litt musikk og gi mine ni juli favoritter. Jeg oppdaterer musikklisten min hele tiden, hvertfall en gang i uken, og er besatt av musikk som får meg både giret på tredemøllen eller når jeg ligger panneflat på benken.

Jeg har nok litt «rar» musikk smak i forhold til mange andre som trener. Jeg kan høre på rolig musikk og løpe så fort jeg bare klarer. Løper jeg fort å hører på rolig musikk så er det fordi jeg løper etter teksten og ikke beaten i musikken.

Musikk for meg er en plass jeg kan gjemme meg litt bort, slår av og bare blokkere verden rundt meg. Det beste som finnes er lange gåturer alene, solbrillene og hatten er på, mens musikken spiller i ørene. Musikk er min yoga plass.

Dere kan følge min Spotify konto, bare søk opp: EspenHilton. Listen som oppdateres hele tiden er Music1

BeFunky Collage
  1. Calvin harris ft Rihanna- This is what you came for. 2. Fergie- Milf money. 3. Martin Jensen- All i wanna do. 4. Azealia banks ft Lazy Jay. 5. Demi Lovato – Body say. 6. Selena Gomez – Kill em with kindness. 7. Mø – Final song. 8. Alvaro Soler – Sofia. 9. Jack Garratt – Surprise yourself.

Håper dere får like mye glede av denne musikken som den gir meg, until next music update, DANCE!!!

Snapchat @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *