Det er vel ingen som liker å dra på sykehuset i et annent land?

P7124410

God morgen dere og glad mandag.

I går sovnet jeg faktisk ikke før klokken var slått 03:30. Jeg hadde så mye energi og da bruker jeg det bokskriving.

Mange av dere har jo ferie og koser dere glugg i hjel, men fordi man har ferie betyr ikke det at du skal glemme at kroppen er din maskinen som får deg opp og frem hvor enn reisen bærer. Ferien handler om avslapping, men for å slappe av må kroppens maskin også være frisk. Det er vel ingen som liker å dra på sykehuset i et annent land?

La meg prøve å forklare deg hvor fort det faktisk går ved å trene kroppen din rask og effektivt på 15 mniutter.

Alle har 15 minutter til seg hver eneste dag, ALLE! Det eneste du trenger igrunnen er et par gode løpesko og evnen til å kaste deg selv ut døren. Uansett om du tenker nei, nå har jeg ferie og skal bare slappe av, så er det super viktig å få  kroppen opp i fjerde gir. Tenk så mye du vil få tilbake med å gjøre dette?

Du vil få mer ut av dagen, pluss du får bedre energi, smile mer til kjæresten din, mulig kjæresten får ligget med deg mer enn bare en gang i uken også og det er jo fantastisk. Dobbel trening kan man kalle detog du blir ikke like forbanna på barna dine når de løper rundt å maser om alt mulig.

Sett av 15 minutter til me time!

FEM MINUTTER:

Dagens 15 minutter går til fettforbrenning. Du begynner med rolig løping i 20 sekunder, så går du fra løping til jogging de neste 10 sekunder og slik forsetter du de første fem minuttene. Dette er din oppvarming.

FEM MINUTTER:

Neste fem minutter skal du igjen løpe hakket fortere i 20 sekunder, men ned på jogging i 10 sekunder før du begynner med presse deg alt du kan klarer de neste 20 sekundene. Løp alt du kan nå, husk det er bare i 20 sekunder. Slik forsetter du de neste fem minuttene. 20 sekunder med løping så fort du kan, 10 sekunder med rolig jogging.

TO MINUTTER:

De siste to minuttene skal brukes til knebøy. Finn en bra stein ute som du kan sette deg på og reise deg fort opp igjen. To minutter med dette vil beina og rumpen din svi intenst. Det er en digg følelse. Man skal kjenne det brenne for å få effekt.

Som hun på bildet gjør under her: I det du setter deg ned passer steinen på at du kommer langt ned uten at du faller i bakken. 

Skjermbilde-2015-02-26-kl.-10.01.56

TO MINUTTER:

De siste minuttene skal du ned på bakken, du skal nå legge deg på ryggen med beina plasset 90 grader i luften. Her presser du deg mot beina, mens du holder armene ut med fingerspissene rettet mot tåen din. Dette er en yoga teknikk som vil få magemusklene dine til å brenne og jeg kan lover deg at det brenner som bare faen. Dette gjør du i to minutter.

ET MINUTT:

Det siste minuttet skal du tøye godt ut og det var 15 minutter folkens. FEMTEN MINUTTER OG THATS IT!

Nå kan du komme deg ut og nyte ferien din sammen med familie og venner. Vi ses litt senere, nå skal jeg komme meg på gymmen. Lots of love.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *