Nei, vet du hva. Det kommer ALDRI til å skje!

P5114920

God morgen dere og glad lørdag. Er dere klar for litt trening?

Det som er så morsomt med å blogge er at veldig mange vil sende deg på reiser og opplevelser rundt om i verden. De fleste bare digger hvordan jeg jobber og bildene jeg tar og det er da hyggelig, men så fikk jeg et hysterisk morsomt tilbud sist uke.

«Hei Espen. Vi har fulgt bloggen din i veldig lang tid og vi liker det vi ser. Vi vil gjerne invitere deg på festival i Danmark og gi deg et av våres telt slik at du kan oppleve hvordan en ekte festival skal være»

OKAY!!!!! Disse har faktisk aldri lest bloggen min og jeg er sikker den siste de har på listen sine etter de har fått nei fra alle andre. Vi prøve Espen, han takker sikkert ja. ISSJE SAANT»

Jeg stoppet å lese mailen videre etter jeg så det sto TELT! Men det er viktig å svare hyggelig tilbake:

Hei dere. Tusen takk for mail, men jeg tror det kan være lurt å ikke bare se på bloggen, men også lese hva og hvem bloggeren er før mailen sendes ut. Jeg kommer ALDRI til å sove i et telt på en festival og avsluttet med å gi de mailen adressen til Erlend Elias, han er så glad i festivaler.

Nei, send meg gjerne på hotell, im all in, men bor ikke i telt på festivaler ass! Jeg tar meg alt for høytidelig til slikt.

Vi ses på treningsnappen min @EspenHilton og litt senere kommer det en Nedivektmeny på bloggen, nam nam.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *