Ned i vekt meny (Grillmeny)

Hei dere og glad tirsdag fra Halden.

Ting går virkelig i et her og jeg har kanskje sovet 3 timer på to døgn ( som dere ser på snapchat), men har lyst å holde dere oppdatert hele tiden. det er viktig. Vi leker da ikke med denne bloggerten.

Siden jeg ikke får tatt så mye bilder eller laget oppskrifter til dere nå, byr jeg på en av mine favoritter. Spinat hamburgere med Kvarg salat i lomper. Den er så god ♥ perfekt nå til sommergrillen med venner.

P6133105-1024x768 P6133109-1024x768

Det er også viktig å spise litt møkkamat synes jeg. Hvertfall en gang i uken skal kroppen få kose seg med litt mer “junk” Når jeg snakker “junk” så snakker jeg nok litt sunnere “junk” enn nattmat på fylla for det er virkelig ikke bra for kroppen.

Jeg velger lomper fordi jeg ekstremt lite brød, men må jeg så må jeg. Da blir det prompefest for å si det sånn. Neida, joda..

P6133111-1024x768FotorCreated3-1024x640

Det vil ta deg ca 10-15 minutter å lage denne middagen og kidsa dine blir å elske det. Hvem elsker ikke hamburger? For dere som er en stor familie så er dette et billig valg av en sunn middag som metter lenge,  det inneholder masse gode proteiner som kroppen trenger. Får du ikke tak i Kvarg, kan du bruke mager kesam. Det funker like bra i dressingen.

En spelt lompe er 62 kalorier. Yaaaasss!

P6133117-768x1024

DEL GJERNE VIDERE!

Vi ses på snapchat @EspenHilton. Her oppdaterer jeg kanskje litt for mye.

Skriv en kommentar