NED I VEKT MENY! (sommer- middag)

God morgen dere og glad fredag.

Endelig har jeg fått laget en ny og spennende ned i vekt meny til dere. Noe så godt som hjemmelaget søtpotet med torsk da, en perfekt sommermeny om jeg kan si det selv. Ikke bare er det sunn og fylt opp med proteiner, men billig for lommeboken og den er super enkel å lage for oss idioter på kjøkkenet.

Rema 1000 kan virkelig dette med å verdsette oss som liker sunn mat på budsjett.

Jeg håper dere liker denne menyen like godt som jeg gjorde. Du trenger selvsagt ikke ha bacon med om du er veggis, da kan du velge noe helt annent. Legg over ca 10 -15 gram med nøtter. Nøtter er bra på fett og energi og torsk er bra på proteiner. De sier jo at hvit kjøtt er det beste for kroppen også. Personlig så spiser jeg alt, men det er fint og sunt med variasjon

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OPPSKRIFT:

Søtpotet:

To mellomstore søtpoteter skrelles og kappes i terninger. Kokes i lettsaltet vann til myke i ca 15 minutter. Hell ut vannet og legg søtpotetne i en bolle. Tilsett 1 ss smør og salt og pepper. Bruk stavmikseren og få en luftig purre.  Så lett er det faktisk folkens.

Torsk:

Kjøp skinn og beinfrie torskefilet på ca 500 gram. Strø salt og pepper på begge sider og legg de i en ildfastform. Etterpå kan du drysse saften av en halv sitron over fiskestykkene. Sett ovenen i in på 175 grader i ca 15 minutter. Du ser fisken er ferdig da fiskestykket begynner å dele seg.

Asparges:

Kok opp en kjele med lettsaltet vann. Legg aspagisene med hodet ned i vannet i ca et og et halvt minutt. Så tar du de opp og drysser over oliven olje og maldon salt.

Bacon:

Stek disse i langpanne i ovenen i ca 5 minutter under grillen. Da blir de sprø og kansende gode.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg få fjeset mitt opp fra tastaturet her og sette igjang denne dagen. Del gjerne menyen med kompiser om du vil det ♥ Denne menyen kan du spise med god samvittighet, jippi.

Jeg skal faktisk til Halden i dag og jobbe med en tv produksjon, bli med på Snapchat @EspenHilton om du vil det. Bare hyggelig med litt reisefølge.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *