Jeg kveles og klarer ikke være her.

P1014060

Hei dere og god morgen.

Ja helt seriøst. I går ringte telefonen. Det var kompisen min Storm som slo på tråden. Vi snakket kanskje i 2 timer om alt mulig og hyggelig som jeg synes det er å snakke lenge i telefonen så får jeg ikke jobbet. Men når jeg ikke får jobbet på prosjektene min, da får jeg tid til kanskje noe som er enda viktigere: Rydde!

Det er virkelig effektivt med lange telefonsamtaler, jeg fikk tatt oppvasken, rydde og gjøre reint i leiligheten.

Innen en time var jeg ferdig og hadde vasket hele leiligheten. Jeg så rundt meg og tenkte: Nei faen! Hvordan skal dette gå?

Jeg har det alt for ryddig. Ting er på stell. Jeg kveles at dette!

Nå kommer jeg aldri til å få jobbet med mine kreative tanker. Så da hentet kofferten og litt klær for så å kaste det på gulvet og sofaen slik at det så rotet ut. Sånn, nå er denne kreative sjelen glad igjen.

13271573_10156915720835517_1279446023_o 13282663_10156915720735517_1383578208_o

Er det ikke litt rart? Jeg elsker å ha det ryddig og fint, men klarer virkelig ikke å jobbe om alt er 100% perfekt. Jeg må ha rot rundt meg. Rot gir meg kreativitet og det er her jeg trives best. Skulle kanskje blitt søppelmann jeg!

Bestemor Inga sa alltid: Espen kommer enten til å bli skuespiller eller kjøpsmann. Jeg ble blogger jeg da! May she rest in peace ♥

Men dere:

Jeg gleder meg så til søndag. Da får jeg lov til å avslører min store hemmelighet fra gårsdagens møte. Dette er så sykt stort for meg, er så forbanna giret.  Nå skal jeg til regnskapsføreren og gjøre pliktene mine. Farvel penger og hello work! Livet er digg da.

Vi ses på Snapchat @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Hahaha!! Rot

 2. Sara Katrin

  Skal vi bytte leilighet? Jeg bor i en søppelhaug! Orker ikke rydde, så du må gjerne ta det hvis du vil 😀
  Vi kan bytte..jeg roter ut hjemmet dutt, så rydder du mitt? Deal??

  1. Espen Hilton

   HAHAHAHA DEAL. Serr! DEAL 😀

 3. Hei Espen! (Aka Norges søteste lykketroll) 🙂

  Jeg lurer på en ting. Når du pusset tennene her om kvelden, så såg jeg bakepulver… gjorde jeg ikke? dypper du børsten med tannkrem først så pulver da? Og hver kveld? Har du sett forandring? Er d bare tannkrem og pulver? Og hvordan gikk det med rådyret i hagen din forresten? Spør jeg mange spørsmål nå? 😉 klem

  1. Espen Hilton

   God morgen Hanne 😀 Ha ha lykketroll. Love it.

   Jeg pusser tenna med bakepulver en gang i bland. Si 4 dager i strekk morgen og kveld. Litt pulver på børsten og tannkrem.
   Funker som en liten jævel på harejakt. Forandring blir det, men ikke gjør det for ofte, det kan ist skade emaljen din. Jeg gjør det bare veldig lite. 😀

   Rådyret Mildrid har reist hjem til mammaen sin nå. Reiste i natt 😀

   Liker å svare så forsett med det.

   Espen