Magetrening og sixpack

P5114888

God morgen dere.

Jeg har ikke fått trent siden lørdag og da dro jeg på med fettforbrennings programmet mitt som du finner her. Etterpå satt jeg med på min favorittball i 20 minutter og kjørte magetrening. Jeg kjenner virkelig at kroppen min bare vil trene og spise sunt. Jeg vil også helst bare skrive og skrive på blogg og andre prosjekter, men feberen tar over og jeg har ikke fått så mye søvn i det siste. Dere kjenner helt sikkert til følelsen.

Jeg er et arbeidsjern som hater å ligge i ro. Dette er faktisk det værste som kan skje meg. Jeg føler jeg går glipp å inspirere via blogg, motivere via Snapchat. I går la jeg ut et bilde på Instagram og det var faktisk tungt i seg selv, ha ha.

I dag har jeg fått nok! Jeg kjenner meg frisk nok til å drikke kaffe igjen, skrive inspirerende blogg innlegg og har tatt meg selv i nakken og kastet meg i dusjen. La oss snakke om trening og fettforbrenning, det er så spennende og jeg vet dere liker dette.

Slik trener jeg magen via ballen:

Beina godt plantet på veggen, mens du strammer magen og løfter siden opp og ned. Dette kan være litt tøft om du ikke er så god på balangsen. Da legger du heller beina nede ved bakken og løfter siden opp og ned.

Jeg tar 30 stykker på hver side ganger tre. Det vil si 90 stykker totalt. Vil du gjøre dette tyngre, finner du frem vektet og gjør samme øvelse med litt ekstra tyngde.

P5114887

Når du har gjort disse på siden av kan du ta deg 30 -60 sekunders pause. Nå skal du snu deg og jobbe magen. På samme måte som du trente siden din, bare denne gangen er det «sixpacken» du jobber med. Ta 50 stykker, ganger tre. Totalen blir 150. You can du it!

LØPE FØR SITUPS:

Jeg løper alltid før situps, da er forbrenningen din høy og du har forbrent bort sukker og jobber nå med fettet på kroppen. Det er tyngre, men det gir gode resultater.

P5114885

FOR Å FÅ FLAT MAGE?

For å få flat mage, må du spise mat som kroppen trenger. Kroppen trenger ikke sukker, raffinert mel og ferdigmat, sats på ren mat med proteiner, sunt fett, karbohydrater og mye grønnsaker. Sjekk ut mine nedivektmenyer, her finner dere mat som kan hjelpe dere på vei.

Husk at du kan trene bein også med ballen, det innlegget finner du HER

Har du ikke treningsball? No stress, den kan du kjøpe HER.

Vi ses på trening da dere og bare spør om det er noe @EspenHilton

DEl gjerne videre med venner som trenger treningstips og råd.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *