Han med den prikken!

Hei dere og glad tirsdag kveld.

Dere skal sikkert snart sette dere ned i godstolen og se på Grey’s anatomy, går ikke det på tirsdager? Det gjorde hvertfall det da jeg hadde fjernsynsapparat i stuen min. I dag har jeg bare en liten mac og et par flasker med Pepis max`s som jeg skal kose meg med. Tirsdagens happening hjemme hos meg med andre ord, ha ha.

Men over til noe helt annent: Førsteinntrykk!

Jeg gikk til innkjøp av en ny skjorte for 4 dager siden og den kom med leverangse i dag. Herregud hva jeg elsker å få pakker og hvertfall når det er bare ned trappen og inn på 7-Eleven for å hente den. Luuuksus!

Hvorfor kjøpe en skjorte med sorte malte prikker på tenker du? Det skal jeg fortelle dere. Jeg skal i et møte om noen uker og jeg får rett og slett ikke tid til å kjøpe meg ny skjorte før da.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor er det så viktig med ny skjorta til et møte?

Grunnen er så simpel. Jeg skal få disse menneskene til å huske hvem jeg er. Tenk om det kommer 30 mennesker og alle går med vanlig hvit skjorte. Hvem kommer de til å huske? Jo, han med den hvite skjorten og de sorte prikkene.

Jeg har stor personlighet og jeg har trua på meg selv og hva jeg driver med, men jeg skal også bli husket på mitt førsteinntrykk.

Mitt tips til dere som skal ut å søke jobb:

Ta på dere en overdel som står litt ut. Tenk farger, sterke farger. Uansett om du skal på jobbintervju i en bank eller om det er som megler. Stand out. Du får bare et førsteinntrykk!

Så hvem var på dette intervjuet av alle disse 30 menneskene? Jo, 29 mennesker i sort blazer og hvit skjorte og en person med stor personlighet som gikk kledd som en figur i tv-filmen 101 dalmatinere. I win ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Likte du skjorten? Den koster faktisk ingenting og er ekstremt lett og luftig. Noe som også hjelper om du er nervøs på intevjuet ditt.

Skjorten finner du HER.

Lykke til uansett om du skal på jobb intervju eller gjøre ditt førsteinntrykk med noen. Ha tro på deg selv. Får du et nei betyr ikke det at du ikke er god nok, det betyr bare at de har mistet noe fantastisk som et annent firma skal få jobbe med.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Skjorta var råkul. Synd mannen min ikke tørr å skille seg litt ut 🙁
  Jeg elsker farger og mønster 😀
  Lykke til med møte og fremtidige prosjekter. Jeg heier på deg !!!

  1. Espen Hilton

   Du må bare tvinge han til dette. 😀

   Tusen takk, stor klemz

 2. Skjorta er kul, likte både den og tankegangen din 🙂 Stå på og masse lykke til på møte 🙂 Heia deg! Ha en strålende fin onsdag 🙂

  1. Espen Hilton

   Tusen takk. <3

 3. Monica Tjelta

  Skikkelig kul skjorte!