NEDIVEKT (sjokoladepudding)

13241551_10156873203940517_1485864814_o

God  morgen dere.

I dag er ikke en god dag for meg. Jeg kan godt prøve å være super energisk gjennom bloggen, men sannheten er at jeg ligger rett ut i sengen. Jeg lagte meg en kopp kaffe, tok et bilde av den og kastet den rett i vasken igjen. Jobbe må man fordi om man er syk, men hodet mitt er virkelig ikke helt med i dag og det beklager jeg.

Jeg vet ikke helt hva jeg feiler, men feber og spy er inkludert i dagens hjemme oppgaver. Jeg hater å være syk og oftest når kroppen min klager så stenger jeg disse tankene ute, men det er ikke lett å stenge ut oppkast og kvalme. Stakker dere damer som har det slik når dere er gravide, det er greit jeg har det i to dager, men jeg misunner ikke dere som har det slik gjennom hele graviditeten.

I dag skal kroppen få hvile helt ut, jeg skal ikke gjøre noen ting utenom å spy ferdig og få bort feberen. Nå har jeg hvertfall en fantastisk god grunn til å se alle SKAM episodene og legg inn litt matshopping.

ProPud® er en lett, kremet og laktosefri proteinpudding helt uten sukker!

Med hele 20 gram protein per boks og svært lavt kaloriinnhold så blir denne proteinsnacksen en sikker vinner, enten som kveldssnacks, dessert eller et mellommåltid. 

64284_Pro_Pud_200g_-_Sjokolade_164284_Pro_Pud_200g_-_Sjokolade_2
 • Høyt proteininnhold
 • ProPud tåler fint å oppbevares i romtemperatur
 • Skje ligger klart i lokket
 • Finnes i smakene Sjokolade, vanilje og karamell

Jeg kjøpte et brett sist gang og det gikk tomt på en uke. Herregud den i sjokolade er så forbanna god. Du finner den HER Men du er advart, du blir avhengi når du putter det i munnen, nam nam.

Nå må jeg snart spy igjen, men vi ses snart. I dag er jeg bare noen tastrykk unna bloggerten 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Hmmmm, kanskje du har spist for mye sjokoladepudding 😉 Kos deg med Skam, fantastisk serie, og riktig god bedring!!!

  1. Espen Hilton

   HA HA HA I wish. Jeg må kjøpe mer sjokopudding nå. Tusen takk. SKAM ASS for en serie 😀

 2. Masse god bedring til deg 🙂 Kjipt med syke dager, men heldigvis noe som går raskt over.

  1. Espen Hilton

   Tusen takk 😀 Jada. Går fort over 😀