Skoleuniformer er kanskje tingen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere.

Jeg har tidligere snakket om klær og at det ikke trenger å koste så mye for at det skal være trendy og kult. Her kommer sommerens reise klær til ca 500 kroner. Skjorte og shorts er kjøpt hos Kappahl. Hvem hadde trodd at man kunne være så kul til en slikk og ingenting?

Noen ganger må man faktisk bare inn i butikken og se før man utaler seg om hva som er «harry» Det handler igrunnen bare om hvordan du setter plagget sammen. Du kunne sikkert handler samme looken på en dyrere butikk, men da hadde det kostet mye mer og du hadde ikke hatt råd til de andre plaggene du kunne tenkt deg.

Jeg tror med hånden på hjerte at ungdommer i dag hadde hatt det mye bedre om vi alle måtte gå med skoleuniform. Da tror jeg faktisk at mye av mobbingen på skolen hadde roet seg ned. Presset om å være kul i tøyet hadde ikke vært der lenger og de «kule» med penger hadde hatt samme klær som de som ikke hadde så mye på kontoen.

Mobbing blir man aldri kvitt, men med noen hjelpemiddler så kunne det kanskje blitt bedre? Jeg tror hvertfall det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du går ikke feil denne sommeren om du kjører litt sterke farger på klærene og hawaii inspo på skjortene. Lenge leve havaii-party.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ses på Snapchat @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Hei <3
  Jeg lurer på hva er egentlig forskjellen på kesam og yoghurt? hvorfor er kesam så mye sunnere? 😀
  Når du blander saft i fks kesam eller kvarg,,, tar du utvannet saft da? eller ren saft fra flasken liksom? sikkert dumt spm:p

  også kan du komme med noen sunne forslag i stedet for sauser ogsånn, for jeg må ha enten saus, rømme eller dressing til ALT…. er sikker på derfor jeg ikke går ned i vekt.. neida.. joda… ikke sant? 😛

  Du er super inspirerende! håper du kan hjelpe :p

  1. Espen Hilton

   Hei Isabel 😀

   Den kremaktige ostemassen er full av proteiner, samtidig som fettinnholdet er lavere enn i vanlig yoghur derfor velger jeg mager kesam 😀

   Jeg tar bare saften, blander den ikke ut i det hele tatt. 100% rett fra boksen og over kesamen, nam nam. Sukkertfri da og ikke alt for mye.

   Ja, topp. Det skal jeg få lage. Knall god ide. Dette kommer snart. D JEg bruker aldri sauser lenger, men kan lage et innlegg på hva jeg bruker.