Den verste Hilton jeg har møtt!

P5145438

Hei dere og glad lørdag.

I dag skal dere få et nytt Dubai tips.

Denne ganger skal dere få vite hvor dere ikke trenger å sjekke inn. Jeg hadde nok ikke trodd jeg skulle si dette noen ganger, men denne Hilton er virkelig den verste jeg noen ganger har møtt. Ikke bare er de som jobber der sure, men de gjør en fantastisk dårlig jobb når det kommer til kundene sine. For å komme inn på stranden må du betale 400kroner. Det er helt ok og jeg skjønner nå at det koster penger for å ligge på en strand i Dubai.

Jeg er en person som alltid sier fra og da jeg sa fra til «sjefene» på dette hotellet ble jeg helt satt ut. De så på meg og sa, hva vil du vi skal gjøre med dette?

Jeg sa: Om forlatelse, men nå er det ikke jeg som jobber her og jeg kan ikke gjøre jobben for dere, men dere burde ta en snakk med deres ansatte. Ikke bare tok de for mye penger når vi skulle betale, men måten han snakket til oss på var som om vi var to idioter. Etterpå snudde sjefene seg bare og jeg til Lene, Isje sant! For en møkkaplass!

P5145451

Men vi kosts oss og gjorde det beste ut av oppholdet vårt denne dagen.

Lene og Espen blir ikke sure, litt forbanna i noen sekunder, men det går fort over.

Jeg velger å tipse dere om denne plassen fordi skal dere bruke feriepengene på opplevelse i Dubai, da skal dere ikke dra på Hilton Dubai The walk!

Du får like fine bilder andre plasser i Dubai og enda bedre service i nabolaget.

P5145392P5145389OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terningkast for opplevelse: 2 og det er bare fordi stranden var hvit og solen var magisk

Terningkast for mat og service:

1 og det er fordi vi ble lovet både drikke og frukt inkludert i prisen, men ingenting kom. 

Terningkast for vår egen energi: 4 og vi er igrunnen alltid glade uansett, men ikke på denne plassen. 

Terningkast totalt: 1

STAY AWAY!

DEL gjerne om du kjenner noen som skal til Dubai.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Drit bra med så ærlig tilbake melding Mr. Hilton 🙂 Herlighet koster det penger å komme inn på strendene der nede?

  1. Espen Hilton

   JA, det er faktisk helt vilt.

   Bassenget: 600kr
   stranden: 400 kroner.

   Men det er gratis på de offetlige strendene da, vi gikk ikke ditt ha ha