Espen´s helgefrokost

P5114945

Glad dag dere.

Endelig fredag og det er på tide med verdens beste frokost denne helgen. Stappfull av proteiner, vitaminer og energi. Kanskje dette er hovedgrunnen til at jeg har så mye energi? Mine frokostvaner. Uansett energi eller ei, dette er hvertfall min dømmefrokost hver helg og gjett om jeg koser meg med denne.

Nøtter:

Nøtter er noe jeg alltid har liggende, det er ikke så mye jeg spise av dette. Men kanskje en håndfull hver dag. Utrolig bra på fett og energi. Perfekt rett etter trening når du må få inn karbs.

Espen´s helgefrokost:

Egg, bacon, omelett av 6 eggehviter, rødbetshot og ingefærjuice.

P5114958

Rødbetjuice:

Rødbetjuice er en naturlig kilde til nitrat. Forskere mener nitrat utvider blodårene og øker oksygentilførselen til musklene. Dermed kan det ha en liten positiv effekt å drikke rødbetjuice før en utholdenhetskonkurranse eller hard treningsøkt.

Oppskrift:

 • 1 eple
 • 1/4 sitron
 • 2 cm fersk ingefær
 • 1 gulrot
 • 1 liten rødbet
 • Litt kanel

Kast dette i et par shotglass og kos dere med en deilig energi juice.

P5114961

Håper dere likte frokosten.

Del den gjerne videre og husk å overraske kjæresten av og til med litt happy surprise frokost. Det er de små tingene i livet som faktisk betyr noe. Mat er veien til det meste og i dag er det fredag, kjør på sier nå bare jeg.

Ses på Snapchat da folkens @ EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Jeg elsker ned i vekt menyene dine ! Du er en stor inspirasjon
  Jeg trenger desperat tips til å gå ned i vekt

  1. Espen Hilton

   Tusen takk Isabel 😀 Så fantastisk hyggelig å høre, ble glad jeg-