F_ck deg janteloven!

P5114981

Hei dere, gjett om jeg er i ekstase i dag!

I dag kom telefonen jeg har ventet på lenge. Jeg er så stolt over meg selv og er ikke redd for å si slike ting høyt.

Jeg har jobbet faen så hardt for å komme ditt jeg er i dag og gir meg aldri før målene mine er i boks. Dere som har følgt meg lenge vet at jeg sette meg 5 mål hvert år og gir meg ikke før de er i boks. I dag kom et av mine ønsker i boks via denne telefonen jeg fikk klokken 08:56

For meg handler livet om å presse seg selv ut i ting som er skummelt og utenfor egen komforsone, det er noe jeg blir å gjøre nå også. Hvor deilig er det ikke å prøve nye ting? Kanskje du failer, men det du får tilbake er så mye mer. Du lærer og det er den største belønningen som finnes.

P5114984

Helt siden jeg gikk på skolen har jeg fått høre at jeg må roe meg ned, ikke ta så mye plass og ikke være så høylytt. Dette gjorde at jeg roet meg veldig ned og jeg hørte mye på hva andre sa.

Jeg husker han ene læren på skolen spurte om hvilket fag jeg ville ta videre, da sa jeg: Journalist er kanskje tingen for meg siden jeg er frempå og nyskjerrig?

Svaret jeg fikk var: Kanskje du heller skal ta allmenne økonomiske og administrative, det er litt lettere! Ung som jeg var sa jeg ok. Jeg kjedet meg på skolen og skulket fordi dette var ikke det jeg ville gjøre og begynte heller å jobbe.

Jeg har brukt mye tid på å finne tilbake til hvem jeg virkelig er, hva jeg står for og hva jeg ønsket å gjøre med livet mitt. Med mye motgang og folk som kanskje ikke er helt enig i valgene jeg tok kan jeg se tilbake i dag og stå  100% for alt jeg har fått gjort og opplevd.

Sier folk nei til meg er det min oppgave å få noen andre til å si JA.

I dag har jeg fått ja på en drøm jeg har hatt i mange år. Nå skal jeg jobbe så sykt hardt å fokusert på denne oppgaven. Dette er noe jeg kommer til å dele med dere når jeg får lov. Det eneste jeg kan si er at om litt vil hele Norge vite at Espen Hilton er en person som virkelig dritter i hva janteloven er og hva andte tenker om deg som person. Dette blir veldig spennende.

Vi ses snart, nå skal jeg få i meg litt middag.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Du altså! Jeg digger deg og det du får til! Du er en stor inspirasjon! Kjenner så altfor godt til at andre skal prøve å fortelle meg hvilke valg jeg bør ta… Fuck dem, og kjør på!

  1. Espen Hilton

   Fine deg 😀

   Tusen takk

 2. Silje Runa

  Gratulerer Espen! Du er et stort forbilde. Blir inspirert av deg til å følge drømmen! Liker at du driter i janteloven, det er det ikke så mange som tørr. You go- Jeg heier på deg 🙂