For en taper du er som går kledd sånn!

13214722_10156876337125517_649737808_o

God morgen dere og håper dere får en fantastisk fridag, men først litt bloggert fra Hilton.

En ting som er veldig viktig for meg med denne bloggen er å vise dere at man kan kler seg kult og billig. Derfor dro jeg på innkjøp av klær til sommeren på busjett. Du trenger ikke designe og dyre klær for å være kul vettu. Mulig noen mener jeg er en taper som går kledd i slike «billige» klær, selv ser jeg på det som smart og fett.

Dessverre så har det blitt sånn i vår verden at man må ha alt som alle andre har for at vi skal passe inn og ikke bli mobbet, veldig ofte skjer dette på barne og ungdomsskolene. Dette synes jeg er så forbanna trist og jeg har lyst å gjøre mote kult for alle uansett hva man har i lommeboken.

Dagens strandlook er fra Kappahl og kostet meg ca 500 kroner. Fem hundre kroner for denne looken er virkelig et kupp. Kappahl er også en kjede som har virkelig kommet seg med årene både til jenter og gutter.

13242253_10156876336935517_1081085744_o

Jeg skjønner på lik linje som alle andre at vi som jobber med sosiale medie kanaler er «forbilder» for mange mennesker og er med på å skape denne trenden med must have / IT plaggene. Selvsagt skal du få kjøpe deg de plaggene du selv ønsker, men ALT trenger ikke gå på bekostning av lommeboken til mammen og pappen din evt deg selv.

Det dyreste jeg har på meg på bildene er solbrillene. Mine solbiller er laget med styrke fordi jeg har dårlig syn. Dette er også grunnen til at jeg nesten alltid går rundt med solbriller, uansett vær!

Gjør som meg, gi faen i hva andre syns og mener om deg og kle deg opp i det du liker. Du sitter da igjen med en kul og unik stil og bonusen er ekstra penger i lommeboken som du kan bruke på lappen når du blir 18 år.

13234535_10156876336770517_552478669_o

Jeg fikk veldig mye skryt for dette «billige» antrekket i Dubai. Noen trodde jeg hadde på meg desigshorts fra RalphLauren. Ralph Lauren er ikke et kjempe dyrt merke da, men kult at noen synes shortsen min til 200kroner er kul da og hvertfall på en plass som Dubai hvor alle går rundt i design fra topp til tå fordi mannen betaler ALT!

Da jeg skulle forklare det var Kappahl ble det litt vanskelig. Prøv å si Kappahl på engelsk, ha ha. Jeg har virkelig blitt glad i det «billig» og gleder meg til neste shopping runde.

Nå skal Espen på sin første trening på 3 dager. Kroppen min gleder seg, ses på Snapchat @EspenHilton og nyt fridagen deres. Neste billige sommer-antrekket kommer snart ♥

DETTE INNLEGGET FÅR JEG IKKE BETALT FOR Å SKRIVE!!!

Del gjerne å få slutt på denne mote mote-mbbingen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Tommel opp til deg 🙂

  2. Det trenger ikke være dyrt for at en skal se kul utEn må bare vite og sette sammen et antrekk Godt og se at du slår et slag for ungdommen

  3. Synes du ser kjempeflott ut!