Bare deg og ballen!

P5114900

Hei dere og god morgen.

Begynner dere å bli klar for ferie? Ikke glem at kroppen er en maskin og den burde du alltid ha i gir.

Det finnes mange måter dere kan trene bein og rumpe på, men en av mine favoritter er med denne ballen. Målet med denne ballen er at du skal holde deg på toppen uten at du å holde deg fast i noe.

Denne øvelsen er perfekt å gjøre når du er på ferie, for det eneste du virkelig trenger er denne ballen. Den kan du kjøpe her og pakke ned i kofferten din. Blås den opp på hotellrommet om du ikke har et treningsenter eller rom.

P5114940

SLIK GJØR DU:

Du beveger deg frem og tilbake med beina. Da kommer du virkelig til å kjenne at det svir ved hamstringen din. Frem og tilbake 25 * 4 ganger. Du trener også balansen din ekstremt bra ved å bruke ballen på denne måten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP5114928P5114931P5114930

Jeg lover deg at denne øvelsen er både tung og morsom. Har du ikke en slik ball liggende hjemme anbefaler jeg at du invistere i en slik en, den er perfekt for deg som har skader og må være forsiktig med treningen. Jeg har mange kule øvelser jeg skal dele med dere, men i dag stopper vi bed beinøvelsen. Neste gang tar vi mage og side øvelser

P5114925

Jeg har så lyst å designe min egen treningsball, tenk å kult da? Jeg hadde værtfall digget å få min egen look på denne ballen.

Vi ses på Snapchat @EspenHilton og bare skrik ut om du lurer på noe.

Love form Dubai ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *