I kveld må jeg dope meg ned!

P2033019

God morgen og glad mandag.

Ja, da var vi her igjen. Mandagen som alltid er starten på noe spennende. Jeg vet ikke med dere, men i dag er jeg super motivert og selvsagt litt sliten etter helgens treningsøkter.

Det viktigste jeg sier til meg selv er, hold kjeft og tenk positivt Espen, innen en timer er du ferdig med treningen og siden du har fått masse ny og deilig musikk på ørene kommer dette til å gå helt fint.

UKENS MUSIKK TIPS PÅ SPOTIFY LISTEN MIN: MUSIC 1

Nicky Byrne – Sunlighet
Justin Timberlake – Cant stop the feeling
Adelén – Wild Like Me
FotorCreated

Det er selvsagt mange andre digge sanger på listen min. Jeg oppdaterer denne listen en gang i uken slik at vi har litt ny energi til kroppen våres.

UKENS TV-SERIE!

The Family – 2016
The catch -2016
Game of silence – 2016FotorCreated

Nå er det trening og etterpå skal jeg pakke baggen slik at den er 100% klar for Dubai. Jeg og Lene stikker mot flyet om noen timer. Dubai, der har jeg aldri vært, så Lene blir ukens reise guide. Dette blir bra. Har du lyst å være med så kast deg inn på Snapchat min @EspenHilton.

Jeg har også laget en fantastisk nedivektmeny som kommer på bloggen i morgen, men jeg må skrive dette innlegget på flyet i kveld. Lurer på hvordan innlegget vil se ut etter 4 valium i kroppen, jada flyskrekk som bare faen, så i kveld må jeg dope meg ned litt.

Ses til Nedivektmeny snart.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *