Den styggeste dama på TV!

12244406_10156229914010517_4487285489874351183_o

God fredag kveld dere.

Vi mennesker er så forskjellige og takk gud for at vi er det. Men hatet noen mennesker må tåle når de er på tv er helt sinnsykt. Ta Ina Wroldsen, idol dommeren. Damen som mange hatet og slengte med leppene om da vi fikk se henne for første gang på Idol. Hun fikk slengt alle de stygge ord som kan brukes i vårt vokabular, enten var på nettsidene, sosiale medier eller hjemme i sofaen med kompis gjengen. Er det første inntrykket som gjør at vi må mobbe mennesker på tv?

Du sitter hjemme med venner i sofaen, ser på tv og du sier: Wow, hun derre er faen ikke mye god, faen så stygg hun er, herregud hun skulle aldri hatt den jobben. Tror du at disse ordene blir i sofakroken, hvor dere ser på Idol eller andre reality serier? Dette er hva som er med på å bygge opp mobbing i sosiale medier. Jo mer dritt folk snakker om andre, jo større påvirkningskraft utgjør det. Tenk litt på det. Det er en grunn til kommentarfeltene bygges opp av hat. Vi lager hatet sammen, hvor trist er ikke det?

Uansett folkens, ikke snakk så mye dritt om de du ikke kjenner, og heller ikke døm en bok på et førsteinntrykk. Hva vet du egentlig om Ina som sitter i en produktplassert stol på TV2?

Jeg kjenner ikke Ina, men mitt førsteintrykk var: Wow, denne dama er uredd, unorsk og hun tørr og jeg elsker musikken.

Gjerne del videre, stopp mobbing på nett!

Ses på Snapchat @EspenHilton. Glad fredag og kos dere med Idol.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Therese

    Det er godt å høre du tenker sånn !! Altfor få som gjør det