Ta en selfie, få en sixpack!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere, da var det nesten helg igjen.

Jeg har fått et sykt kult oppdrag på lørdag, det går litt ut på dette innlegget som jeg skrev om te for noen dager siden. Gleder meg til å få delt dette så fort som mulig. Det blir kanskje litt små flaut å gjøre, men hey, jeg stiller opp på alt som kan sette meg litt ut.

Jeg fortalte dere om treningsøkten dere kan gjør hjemme. Ta en selfie, få en sixpack! I dag tenkte jeg at det var på tide å vise dere hvordan dette kan gjøres.

Du kan enten gjøre dette på gulvet eller slik jeg har gjort det i dag. På en høy stol.

Step 1:

Du setter deg på stolen( gulvet) og lener deg godt tilbake, beina skal opp i ca 90 grader, deretter holder du posisjonen helt stille mens du teller til 100. Husk og stram magen og pust godt. Det kommer til å svi som et helvete, du har lyst å gi opp, men hold it, holdt it, resultatene vil komme etterhvert. Denne kan du gjøre tre ganger før du bytter til step 2. Det vil da si at du skal telle til 300 totalt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Step 2:

Nå skal du gjøre det samme som på step 1, men selfien (telefonen) skal nå gå fra side til side. Husk å stram magen og bruk pusten godt. Tenk at selfie / telefonen er som trenings manualer. Det ser ikke tungt ut, men husk at det er magenmusklene du bruker og de kommer til å brenne som bare pokker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Step 3:

Denne er nok den tøffeste. Her skal du ut med begge armene og opp med beina, men trikset her er at du skal nå presse beina opp og ned mens du har armene ut. Vet ikke helt om dere skjønte dette, men jeg krysser fingrene for at dere forsto meg.

Her må du nesten bare prøve deg frem med antall, men push deg selv til du får samme følelse som når mannen din irriterer deg for småting som han gjør hjemme, he he

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Husk at 70% handler om maten du spiser, men gjør du dette to ganger i uken og passer på hva du putter i munnen, kan jeg love deg resultater etterhvert. Kardio er et must, enten om det er løping ute, eller på tredmøllen.

Jeg legger ved den perfekte treningssangen til dere. Jeg er rett og slett besatt av denne om dagen.

Charles Perry – Stranger to love ( remix)

DEL gjerne innlegget om du tror det passer for noen du kjenner og har du noen spørsmål kan du enten kommentere her, eller legge meg til på Snapchat @EspenHilton.

Nå skal denne mannen lage en nedivektmeny til dere, menyen kommer snart på bloggerten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Hei 🙂 Vet du hvor mange kcal det er pr proteinrundstykker som du pleier å lage? Er det sunne å spise om man prøver å gå ned i vekt?

  1. Espen Hilton

   Det kommer helt ann på hvor mye du bruker i hvert rundstykke, men dette er kjempesunt og du kan virkelig spise disse om du vil ned i vekt, men det kommer helt ann på mengden du spiser vettu.

   Jeg har to og et halv til frokost med pålegg og da er jeg mett.

   Dette er proteiner og havregyn i en røre, kanon frokost 😀