Tone Damli, beklager, men dette var rett og slett flaut!

11017832_10155732414215517_3613251675080798473_n

Hei og god kveld dere.

Kom nettopp inn døren og det flaueste ever skjedde nettopp, så følte jeg bare måtte stikke innom og fortelle det med en gang.

Jeg sitter på trikken, litt sliten etter både intevjuer og jobb, men så setter du på noen sanger på øret, du kjenner minnekortet i hodet begynner sagte, men sikkert og ta deg tilbake i tid. Du begynner og danse litt med føttene, litt med hodet (frem og tilbake), og det eneste du tenker er den deilige middagen du skal ha når du kommer hjem.

Jeg reagerer litt på folk som smiler voldsomt til meg plutselig, jeg smiler selvsagt fint tilbake med litt skjeivt bryn, dette er jo veldig unorsk at så mange smiler til et randome mennesker på trikken, føler ikke dere det?

Jeg tenker for meg selv, WOW,  i dag har virkelig folk en fantastisk dag, men så kommer jeg på at selvangivelsen har ankommet, folk har fått penger igjen på skatten. Det er jo ikke rart folk smiler, det hadde jeg også gjort.

Jeg snur hodet og ser ut vinduet litt, passer på at musikken er godt stappet inn i ørene mine og forsetter å danse litt med beinet. Plutselig kjenner jeg noen som dunker på skulderen min, jeg snur meg og smiler. Hun dama sier høyt, musikken din er på full guffe! Jeg bareFuCk!

Er dere klar over hvor flaut dette var for meg? Jeg er en mann på 34 år som sitter på trikken og danser med beina  og hodet til Tone Damli sin sang – I’m getting butterflies!  Tone, du vet jeg elsker alt med deg, men som en 34 år gammel mann og danser til låten din på en fullstappet trikk, er dette rett og slett PINLIG!

Ps: Intervjuet med VG gikk helt topp og kommer snart ut, nå er det bare å kaste seg rundt for jeg blir tvunget til å dra på generalforsamling, yay!

Vi ses på Snapchat @EspenHilton til flere pinlige øyeblikk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Åshild

    Haha! Knall! Du er bare herlig! :-))

  2. Ellen Catrine Knobelauch

    Du er bare herlig.

  3. Haha! Synes jeg ser deg og kjenner på feelingen din. Godt du er en mann som tåler det 🙂 Sangen er forresten kjempe fin 🙂 Ha en fin torsdags kveld 🙂

  4. Anne Vinnes

    Digger også butterflies, blir så glad av den