Slik skaper foreldrene mobbere!

IMG_8415

Jeg blir så fasinert av voksne mennesker som kommenterer på sosiale medier. Dette er voksne mennesker som helt sikkert har barn, er ute i jobb og skal være forbilder for sine egene. Jeg lurer på hva de gir dem av glede og sitte bak en skjerm for så å kommentere et menneske de aldri har møtt! Ikke kjenner de John Arne, de har helt sikkert ikke lest hva blogginnlegget hans handlet om heller, men kommentere det skal de, fordi i Norge har vi ytringsfrihet!

Det finnes en stor forskjell på ytringsfrihet og mobbing på enkelt personer.

Dette er hva jeg kaller for voksen-mobbing og jeg blir rett og slett flau! Det er ikke rart at barn blir mobbere, når man ser hvordan foreldrene oppfører seg på nettet! #forbilder

Skjermbilde 2016-03-09 kl. 13.56.35 Skjermbilde 2016-03-09 kl. 13.57.12 Skjermbilde 2016-03-09 kl. 13.58.16 Skjermbilde 2016-03-09 kl. 13.59.16
Skjermbilde 2016-03-09 kl. 13.29.48Skjermbilde 2016-03-09 kl. 13.30.18

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Liker bloggen din og blir så godt humør av snappene dine. Du er virkelig en frisk pust i et samfunn med mye hets, og dårlige rollemodeller! Enig i det du skriver her, Riise er en av mange som desverre får gjennomgå på nett. Jeg kan ikke fatte hva som foregår i hodet på mennesker som kan spy ut så mye stygt. Hva har samfunnet blitt? Skyggesiden av det digitaliserte samfunnet. Er det så lett å være stygg når man kan gjøre det i skjul!? Ser ut til at vi sliter med en ny folkesykdom: drittsekkbaktastaturetfluensa. Desverre gir det også grobunn for flokkmentalitet. Lett å være ekkel mår man er flere som er det. Synes det er både skremmende og utrolig trist at det finnes så mange mennesker som oppfører seg så dårlig! Mange trenger å jobbe med seg selv og øve på å bli et medmenneske! Vær grei- enkel leveregel!

  2. Bra du setter fokus på dette! Helt utrolig hva folk klarer å lire av seg. Dessverre står Janteloven sterkt i Norge. – Du skal ikke tro at du er noe. Du skal ikke innbille deg du er bedre enn oss.