Slik trener jeg magen!

God morgen dere, og hei direkte fra treningen.

Jeg tenkte jeg ville vise dere litt hvordan min favoritt øvelse er til magen utføres. Den er ekstremt tung, men gir resultatet. Jeg klarer ikke mer en 10 om gangen, men målet er 20 stykker. Jeg har trua på at jeg skal få dette til innen en 4 uker. Har du ikke sterke armer, er nok ikke denne noe for deg riktig enda siden du må holde din egen vekt i luften.

Det du skal gjøre er å løfte deg selv opp, dra beina rundt og rett ned på andre siden. Etterpå skal du rulle tilbake og det er bare magen som skal bruke til drahjelp. Skjønte dere dette? La oss ta det step by step med bilder.

Step 1: Løft deg selv opp ved bruk armene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Step 2: Dra beina under apperatet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Step 3: Husk at beina skal være rette mens du går andre veien

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Step 4: Rette bein og armer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Step 5: Nå kommer det som er tungt, du skal rulle tilbake til startposisjon. Husk rette bein til du kommer til toppen og at det er bare magen som skal jobbe med å få deg rundt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet ikke helt om dette var så lett å forstå på bloggerten, men jeg skal legge det ut på Snapchaten @espenhilton også. Da har dere både bilde og video.

Lykke til fine mennesker.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *