Har du lyst til å være med meg til Island?

Inneholder annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God mandag dere.

Livet er litt  «on the go» i disse dager. Står opp tidlig, drar på trening, så videre på jobb og på trening igjen. Jeg prøver og pakke til Island turen denne helgen, men siden jeg aldri har vært der, så vet jeg ikke helt hva jeg skal pakke med meg til lavoland. Har dere vært på Island? Har du lyst til å være med på turen kan du legge meg til på Snapchat @EspenHilton. Dere får dere helt sikkert en veldig god latter for jeg passer ikke helt inn på fjellet eller i en sovepose, men hey! Lets just do it!.

Torsdag drar jeg til «fjells» Tror dette blir en sykt kul opplevelse i Bjørk sin by.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP2273032P2273006P2273005P2272990

Baggen finner du her.

P2272986

Håper dere alle får en fantastisk mandag videre. I kveld kjører vi på med ny og spennende intervall trening. Programmet finner dere HER.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *