Jeg elsker å ta selfie!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere.

Endelig er favoritt dagen tilbake, søndag in my ♥ Jeg klarer ikke sove lenge lenger, så nå har jeg faktisk vært oppe siden klokken var 07:00 på en søndag, men når jeg ser ut vinduet så gjør det faktisk ingenting. Fy fader for et vær. Jeg har lyst å gjøre alt, trening, gåturer, ut å spise hamburger, ta en ekstra selfie, ALT!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er helt sikkert litt rart for mange av dere, men jeg elsker å ta selfie av meg selv. Ikke fordi jeg tror jeg er kjekk eller all that, men jeg elsker utrykket, det å kunne forstå ansiktet mitt. For meg handler en selfie om lekenhet, kreativitet og tørre ta det et steg videre uten at janteloven skal ødelegge.

Ansiktet forteller så mye gjennom et utrykk. Generelt så elsker jeg å ta bilder, så og si alt jeg kommer over. I dag følte jeg for å ta bilder av meg selv med en gang jeg voknet opp, ikke spør hvorfor, men det er noe med bilder og historiene de kan fortelle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag forteller kanskje disse bildene at jeg er super happy og veldig glad i å gå uten t-skjorte. Sannhetener er at jeg aldri går uten t-skjorte om jeg ikke er alene. Da jeg vokste opp badet jeg alltid med t-skjorte på fordi jeg var veldig usikker på meg selv. I dag kan jeg bruke lang tid før jeg føler meg trygg nok til å ta av meg t-skjorten på stranden. Er ikke det litt rart å tenke på siden jeg legger ut disse selfie-bildene i bar overkropp og er super glad? For det ser ut som jeg er super happy og det å ta av seg t-skjorten er no big deal!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er hva jeg liker med bilder, de forteller en historie hvor du der hjemme får et inntrykk at jeg har en supert selvbilde av meg selv, men sannheten er noe helt annent. Selvtilliten min er den som får meg til å gjennomføre alt jeg ønsker, selvbildet mitt er den som står på skuldrene mine og forteller at jeg ikke kan.

Dette er noe veldig mange ikke skjønner seg på, forskjellen mellom selvtilliten og selvbildet av seg selv. To veldig forskjellige ting. Jeg er veldig glad for at selvtillitten min er så sterk som den er, den får meg til å satse og utfordrer meg hver eneste dag. Takk gud for en at det finnes en selvtillitt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hadde jeg bare lagt ut disse bildene uten og fortelle bakgrunnen, ville de fleste tenkt, fy faen så innbilsk og oppmerksomhetssyk han Hilton har blitt, har du sett bildene han la ut i går? Hvorfor er man det bare fordi man legger ut slike bilder? Man vet jo ikke historien bak bildene folkens, på samme måte som når man møter et menneske for første gang, vi danner et bildet av dette mennesket og skaper en historie som oftes ikke stemme. Første inntrykk stemmer nesten aldri! I stedet for å snakke og dømme med en gang, hvorfor ikke gå direkte til kilden og bli kjent med hovedpersonen? Nei, vi er virkelig noen merkelige homosapien til tider.

Nå skal jeg stikke på trening, håper dere får en helt fantastisk søndag.

Lots of -janloven

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Tankevekkende! Mye sant her. Du har helt rett i det med førsteinntrykket. Det stemmer nesten aldri!

  2. Hei!

    Jeg har ikke oppdaget bloggen din før den siste måneden (utrolig nok), men nå har jeg altså blitt avhengig av å lese den. Du skriver motiverende, og morsomt! Jeg er selv veldig glad i å trene, men sliter litt med at jeg ikke mister underhudsfettet på magen primært. Vil du anbefale lavkarbo? Hva spiser du? Kunne du laget et eksempel på en ukesmeny? Jeg er forresten 164 og veier 59 kilo. Så jeg vet at jeg har en helt normal kropp, men jeg vil ha den sixpacken vettu 😉