Den dagen jeg ble FRELST!

62712_10150251611155517_2151790_n

God lørdag fine mennesker.

Håper lørdagen har kicket inn og dere har fått sovet ut. Det er hva jeg alltid ønsker på en lørdag, å sove ut, men det skjer aldri. Kroppen min vil opp klokken 07:00. Skulle tro jeg begynte å nærme meg en alder på 55.

Treningen er jeg ferdig med, så nå skal jeg bare sette meg ned i sofaen, spise mat før jeg skal videre ut på en 1.2 mil gårtur med kompisen min Mia.

For nesten 7 årsiden møtte jeg en helt fantastisk jente ved navnet Rut Helene, dette var en jente med en personlighet som virkelig var inkluderende og posetiv. Vi fant tonen veldig fort og hver gang jeg møter henne nå blir jeg alltid så glad.

Men det var en ting jeg og veldig mange andre ikke viste om vår kjære Rut og endelig viser hun dette ikke bare for hennes venner og bekjente, men for hele Norge. Dette er historien til Rut som nå går på VG-TV. En doku-serie om en ung kristen jente som blir en del av Jesus Revolution Army.

Du kan se serien HER!

Jeg glemmer aldri den gangen jeg selv skulle bli frelst på et møte for mange årsiden i Kristiansand. Alle rundt meg talte i tunge, mens folk ramlet ned på gulvet fordi dem ble frelst. Da det var min tur til å bli frelst av mannen som holdet meg på pannen, mens han snakket i tunge, gikk det en tanke i hodet mitt. ( Er det nå jeg skal falle ned og besvime slik som alle andre?) Jeg var 12 år den gangen, så hva gjorde jeg? Jeg latet som jeg besvimte, lukket øynene og der lå jeg med et øye oppe for å følge med på når jeg kunne reise meg opp igjen. Dette var en veldig merkelig følelse i mitt liv. Tror ikke jeg ble helt frelst jeg!

Jeg klapper for deg Rut, du er virkelig helt unik. Denne serien MÅ dere få med dere. ITS A MUST SEE!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Ida-Therese Urke Kvamme

    Hei 🙂 På dinna VG-tv FRELSE.. E det mormoner?