Skal ting skje, så må du jobbe ræva av deg for å oppnå målene dine.

P2252979

God morgen dere og glad fredag.

Ukene flyr jo forbi oss, merker ikke dere det? Føler nettopp det var mandag og at kjæresten reiste til USA, men det er jo faktisk 5 uker siden snart. Klokken går virkelig fort, ha ha.

I går begynte jeg å jobbe klokken 07:00 med bloggerten før jeg videre dro på casting jobb min.

Jeg var hjemme ca klokken 19:00, kastet i meg en halvdød (råtten) banan og dro på trening. Der fikk jeg så mye energi at jeg holdt ut i over en og en halv time, yazzzz! Elsker når kroppen pumper ut energi og gir meg workout-kick!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter jeg her og drikker morgenkaffen min, synger litt for meg selv og merker at kroppen enda er litt trøtt. Det har seg slik at jeg trenger en del kaffe før maskineriet setter seg i 5 gir. Da begynner ofte hodet mitt å jobbe og tenke masse på planer og utfordinger. Jeg har laget en krittvegg her hjemme, den bruker jeg til å skrive opp mål og utfordringer som jeg håper kommer iløpet av 2016, mulig dette høres litt ut for noen, men for meg funker dette veldig bra.

Jeg er ikke en person som leser en bok og tenker ok, nå følger jeg det de sier og så skjer nok tingene etterhvert. Slik som foreksempel boken The Secret, det er en fin bok, den sier mye av de riktige tingene og tankene, men ærlig talt! Man kan ikke leve livet sitt etter en bok som man kjøpte på salg til 79.-, Slik funker ikke verden.

P2252973


Jeg er en realist, skal ting skje så må du jobbe ræva av deg for å oppnå målene dine. Du vil alltid møte de menneskene som ikke har troen på det du gjør, eller kanskje hvem du er. Det er disse menneskene som gir meg motivasjon, de setter igang noe i hodet mitt som jeg bare blir nødt til å motbevise dem. Bruk gjerne boken til inspirasjon, men husk det er du selv som må gjøre jobben, enten på trening, jobb, familie problemer og din kjære.

Dagens visdomsord fra meg til dere, drikk opp kaffen, ta på deg smilet, vær super hyggelig med alle du møter (utenom Donald trump) og ha en fantastisk fredag videre. Vi ses litt senere.

P2252971P2252960P2252963P2252964

Jacket – Zara. Shirt . RalpLauren. Jumper – Vintage disney. Jeans – Mq

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Lena kristin fagervik jenssen

  Mitt motto er vær mot andre slik du vil Di skal være mot deg, å sende du et smil, så får du alltid et tilbake. Å ha å lært meg å skrive ned mål å jobbe mot Di, en får til det en bestemmer seg for. Ha en strålende god dag Espen og nyyyyt helgen

 2. Rolf inge Bye

  Så sant så sant!! Stå på Espen;)

 3. Du er bare helt fantastisk AWESOME….
  Digger stilen din, og måten du skriver på, om så viktige temaer men satt på spissen og ofte på en humoristisk måte.
  Du har virkelig et talent og kunne lett ha publisert en bok.
  + en enorm mote sans.

  Keep doing what you are doing because it is working.

  1. Espen Hilton

   Hei Monika. Tusen takk for så hærlig feedback. Sånn kan man like.

   Vet ikke helt hva jeg skal si, men kommentaren din gikk rett hjem hos meg. Tusen takk 😀