The copy

Inneholder annonselenker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen alle deilige sangfulgler.

Håper vi alle er klare for denne onsdagen med både jobb og møter. I dag går turen litt all over the place rundt om i Oslo by. Det er så digg å virkelig kjenne at våren er på vei, solen skinner lenger på kveldene, folk er mye gladere enn de var sist uke. Treningen min går unna som bare rakkeren og jeg blir så inspirert av alle som trener om dagen, dere er flinke!

Det som er veldig gøy når jeg lager treningsprogrammer er når dere tester de ut og kommer med tilbakemeldinger, slik som Hilde gjorde via Snapchat i går. Hun syntes økten var veldig tung, men hun fullførte og det gjør meg så glad. Det er jo det treningen egentlig handler om, fullføre økten i ditt egent tempo. Det er din kropp, men min økt. Sammen er vi et team. Gøy med team-trening.

Jeg har hamstret meg noen deilige vårbukser, så tenkte at vi kunne lage en liten «kopier»stilen på bloggerten i dag, det er jo alltid hyggelig.

Elsker stilen på buksene og denne modellen vil du se ekstremt mye av dette året, løp og kjøp sier jeg bare, eller dra på Fretex, der finner du nok noen i lik model, til en litt billigere pengesum.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP2212892FotorCreated

 1. Bukse her  2. Skjorte her  3. Joggesko her 4. Skinnjakke her 5. Caps her

P2212888OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *