NY TRENINGSPLAN SOM GIR DEG DET LILLE EKSTRA!

P9071287

God morgen dere.

I går testet jeg ut et nytt treningsprogram på tredemøllen og det var faktisk mye tyngre enn hva jeg hadde trodd, men wow for en deilig følelse etterpå. Jeg hadde lyst å gi meg mot slutten, men det sitter alltid en liten person som skriker i ørene mine og sier «Du gir deg faen mæ ikke, det er bare 10 minutter igjen» Jeg bare, okay boss!

Fokus ligger på kondisjonstrening / utholdenhetstrening / Rumpe & bein.

  1. Du begynner med 10 minutter oppvarming, her kan du gå fort eller jogge om du ønsker.
  2. Runde to skal du løpe i 20 minutter, her skal løpefarten ligger på 12km/t -16km/t. (Gjerne begynn på 12 så øker du mot slutten)
  3. Runde tre, nå skal du senke farten ned til 5 km/t -7 km/t men med en økning på 13 -15 i motbakke. Du skal nå gå i oppoverbakke i de neste 20 minuttene, men denne gangen skal du gå med manualer i hånden (vekter) Du bestemmer selv tungden på vektene. Husk å gå med lange steg, det skal gjøre så vondt at du har lyst å kjefte på mannen din i en time etterpå, ha ha.
  4. Legg fra deg manualene, still tredemøllen inn på 10 km/t og løp i fem minutter
  5. Siste runden skal du få lov til å gå ned pulsen din, klapp deg selv på skulderen og si, fy faen! Du er en maskin.
P9071248

Jeg kjenner til denne «styggenpåryggen» han som alltid skal si, dette får du ikke til, eller nå må du gi deg. Men for 4 årsiden så bestemte jeg meg for at jeg kan alt jeg vil og skulle ikke la han styre hverdagen min, men han vil nok alltid sitte i hodet mitt og fortelle negative ting, da er det bare viktig at du tenker, fuck him, det er du som bestemmer!

Håper dere likte denne treningen. Gi meg gjerne feedback slik som dere pleier på snapchat eller på bloggerten.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *