Dette må oppleves når du kommer til Oslo.

Inneholder gratisreklame for alle som vil smake en deilig burger og opplevelse i Osloby.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God mandag fine mennesker.

En gang i uken har jeg «spisedag» Det vil si det er den dagen hvor jeg kan spise hvor mye jeg orker og hva som helst. Du vet når du står på kjøkkenet hele uken, spiser alt fra kylling, broccoli, ris og alt annent som er sunt, da kicker det virkelig inn når søndagen endelig kommer, du vet du skal møte kompisene dine og vi skal alle ut å spise hamburger. Jeg elsker søndager, gåturer og nye opplevelser i fantastiske Osloby.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne søndagen dedikerte vi til Operataket og Sørenga som er Oslos nye boplass. Begge plassene er selvsagt en opplevelse i seg selv, så hadde jeg hatt cash, ville jeg nok kjøpt meg en ekstra leilighet ved Sørenga. Det er så vakkert og faktisk. Det er helt toppers for en barnefamilie å bo her også. Det hadde jeg ikke trodd før jeg selv fikk oppleve denne plassen i går.

På sommeren må dette være en av Oslos fineste plasser. Det er blitt laget egen badestrand til barna, stupebrett til oss som er litt mer vågale og de har laget en helt egen vei ned badeplassen for de som sitter i rullestol. Det finnes også et egent basseng for rullestolbrukere. Elsker slik ting, klapp klapp for arkitektene som har sittet på utviklingen av Sørenga.

Du finner resturanter med en servise man skal lete lenge etter i Oslo. Det er helt sant. Vi testet Buns Burger på Sørenga.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Buns burger ved Sørenga var virkelig en opplevelse, ikke bare fordi maten var god og så nydelig ut, men menneskene som jobbet der må ha tatt et hemmelig servicekurs for en slik opplevelse skal man lete lenge etter i Osloby. Makan til hærlige ansatte. G bestilte veggi burger, mens Stian og jeg tok oss en deilig cheeburger med pommes frites med parmesan ved siden av. Beste jeg har hatt på en uke dette.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Buns Burger ligger fem minutter fra Operataket. Det pleier å være en del mennesker der så om du er lur bestiller du et bord. Adressen er Sørengkaia 71, 0191 Oslo. Telefon +47 23 23 00 23 Mail: bord@bunsburger.no

Skriv en kommentar

0 kommentarer

  1. Takk for supert tips, vi skal på opera taket i nærmeste fremtid. Så kanskje vi tester ut tipset ditt 🙂 Notert ned stedsnavn og tel nr 🙂 Ja, takk til flere blogginnlegg om Oslo tips 🙂