Mine trenings hemmeligheter!

Inneholder annonselenker

P2212857

God søndag dere.

I går måtte jeg faktisk ta meg en helt fri bloggedag. Jeg hadde rett og slett ikke så mye å komme med, da er det best og bare slappe av, spise en broccoli og komme seg på trening. Herregud, jeg har blitt så avhengi av Games og Thrones og er nesten ferdig med hele sesog 5. Jeg har alltid sagt at den serien er nok ikke noe for meg, men etter de to første episodene ble jeg like hooked som alle andre.

I dag starter jeg dagen med en ny innkjøpsliste på ting jeg trenger innen kostholdet mitt. Jeg tenkte jeg skulle dele handlelisten med dere denne søndag, kanskje det er noe som faller i smak hos dere også. Favorittene er proteinchipsen finner du her.  De smaker helt fantastiske og er perfekte til tacos eller på pizza.

FotorCreated

Proteinbarer etter trening eller når jeg skal ut og reise. Da bruker jeg oftes disse fra Questbar. Du finner Chocolate brownie her og chocolate peanut smør her Disse er så sykt gode og de er uten sukker.

FotorCreated


Jeg ble så glad da jeg fant dette produktet fra kre-alkalyn på denne siden. Jeg bruker dette to ganger i året, men må alltid over til Sverige for å kjøpe det. Produktet er kreatin og jeg bruker det gjennom januar med stopp i mars og forsetter fra april til juni. Dette har blitt min favoritt når det kommer til å bygge muskler, og ja jeg ser veldig forskjell på kroppen etter jeg har begynt med kre-alkalyn. Med dette produktet klarer jeg å løfte enda tyngre på trening, yaaayy! I løpet av en måned har jeg produsert muskler og kvittet meg med fett. Denne kicker!

Produktet finner du her.

FotorCreated

Glem Redbull før trening, nå har det kommet en annen deilig energidrink du kan ta før trening. Nocco bcaa. Jeg testet denne ut sist uke for første gang og kjente med en gang at dette virkelig er noe som er digg før en treningsøkt når energien er litt nede. Jeg har alltid tatt en Redbull-sukkerfri, men man kan like greit kjøre på med denne drinken fra Nocco. Min favoritt er pæresmak. Du finner energi-boksene her

FotorCreated

Siden vi snakker om hva jeg bruker av kost til trening, så deler jeg denne også med dere i dag. Dette er min favoritt når det kommer til å trene magemusklene. Jeg deler den i dag fordi jeg så det var salg på den. Bare 149.- Denne er perfekt å ha liggende hjemme. Det gjør vondt, det er tungt, men den er effektiv som bare pokker. Du finner magerullen her 

FotorCreated

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *