Nedivektmeny (Middag av Paksoi, grønnkål, gulrot, purre og chilli)

God morgen weekend folk.

Gårsdagens reklame jobb var så utrolig morsom å gjøre. Jeg tror dere virkelig kommer til å synes reklamefilmen er kul når den slippes på fjernsynsapparate hjemme i stova dokkers. Når man jobber med hærlige mennesker og er et kult team så føles jobben som hobby. Så hva lærte jeg på jobb i går, tenker dere? Jeg lærte at tv-jobbing er sykt gøy og at jeg ikke må kjøre på rødt lys i et kryss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg et par møter og videre skal jeg rocke kroppen min hakk i hjel på trening.

Jeg laget en deilig og kjapp middagsrett som dere må teste ut hjemme. Den er selvsagt sunn, billig og fylt med proteiner, som alle andre menyene jeg lager. Dette er en meny du kaster på pannen om du ikke orker å lage mat. Det tar deg toppen 10 minutter, alle vet jo at det er kjedelig å lage mat når man kommer sliten hjem fra jobb. Hvor er kona liksom? Neida, joda, neida!

Dette er 400 gram oppkuttet kylling med lett kikkoman saus over. Grønnsakene er Paksoi, grønnkål, gulrot, purre og en hel chilli.

Kast kyllingen på pannen, 2-3 fedd med hvitløk over, bruk Bremykt i pannen fordi da smaker maten bedre enn om du bruker olje. Etterpå legger du grønnsakene i pannen, disse steker du i 2-3 minutter.

Velkommen til tidenes raskeste middag på 10 minutter.

P2182847

Advarsel: Middagen kan gi gass i magen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *