De magiske stundene!

P2142821

God morgen dere. Håper livet kicker godt i magen i dag.

Jeg elsker en deilig gåtur når både jobben og treningen er unna gjort. Kompisen min Guro og jeg dro på kveldstur ved Akerbrygge for å sitte og se på solnedgangen. Det er så utrolig deilig og bare sitte på trappene ved Tjuvholmen, være helt stille og nyte stillheten, mens solen går ned. Magisk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommer du til Oslo så burde dere alle ta turen hit, slappe av med noen du er glad i og virkelig bare nyte stillheten. En ting som ikke er helt stille er filmen, How to be singel, har dere sett den?

Det er nok ikke helt min type film, litt for chickflick movie, men siden Rebel Wilson spiller en av hovedrollene så takker ikke jeg nei til en komedie. Denne dama er rå, og uten henne hadde filmen vært utrolig kjedelig. Jeg tror faktisk jeg var den eneste gutten i salen også, ha ha.

I dag skal jeg jobbe på en reklamefilm, så jeg burde sette igang, men vi ses litt senere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP2142829OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *