En god gammel smoothie oppskrift!

God morgen dere, er vi klare for å kickstarte dagen med litt energi-smoothie? Jeg er hverfall det. Dette er blitt en av mine beste oppskrifter på smoothie. Jeg har et par nye jeg skal teste ut iløpet av uken, men denne er så frisk og god så deler den en gang til meg dere, siden dette er dagens frokost før trening.

Den er super enkel å lage, men for å lage denne er det fint om dere har en juicemaskin. Har dere ikke det, kan du også lage den i en blender. Personlig så foretrekker jeg juicemaskinen.

FotorCreated15-1024x768

Kjør alt dette sammen og du sitter igjen med en deilig følelse i kroppen. I går kveld var jeg så sulten at jeg kastet i meg 10 egg, 10 stykker!! Det er jo helt vilt, men det smakte helt fantastisk da. Jeg er blitt så hooked på egg om dagen, ha ha

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette glasset er faktisk et kaffeglass som er kjøpt på Rema 1000 til 25 kroner. Istedet for å kaste det når det ble tomt så lagte jeg det til et glass, synes det ble litt kult jeg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *