C-vitamin frokost fylt med proteiner

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God lørdag dere.

Jeg har vært syk i noen dager nå, det er faktisk veldig skjeldent jeg er syk. Det har ikke vært en hardcore sykdom, bare litt feber og forkjølelse. Jeg fikk kink i ryggen på mandag etter en strekk på trening, så da må jeg holde kroppen i ro og selvfølgelig skal kroppen virkelig få tømt seg med alt som helt sikkert har ligget å vente av virus. Etter noen dager med feber og forkjølelse begynner jeg å bli bedre. I dag skal jeg endelig komme meg på trening igjen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er veldig viktig med både masse drikke og mat når man er syk, men om dere er som meg så vet dere hvor tungt det blir å lage mat til deg selv når du er syk. Derfor ville jeg lage en frokost som kunne gi meg c-vitamin sjokk. næring som kan holde kroppen mett noen timer.

Det ble da denne hærligheten her.

300gram – Mager kesam. 15 gram oppkuttet mandler. 15 gram havregryn. 1 kiwi. 1 ts med fersk sitron, 2 ss med saft og litt kanel. Dette smaker helt fantastisk og holder deg mett lenge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *