Min nye selfie-bestevenn Sissel Hoffengh!

12675141_10156477091950517_110407858_o

Foto: Fredrik Elvsaas Thompson

God kveld dere.

Moteuken altsår! Jeg har faktisk aldri vært på åpningen av denne eventen, er som regel alltid opptatt med andre ting, men i dag fikk jeg oppleve hva dette virkelig handler om. Et helt utrolig bra opplegg og når Marianne Jemtegård snurer på dj-trommen sin, ja da blir det stemning med en gang. Den dama der altsår.

Jeg var på scenen med min nye selfie-bestevenn Sissel Hoffengh fra Dagsavisen, ble nesten litt forelsket i hennes fantastiske personlighet, tror jeg må invitere Sissel på tequila shots i casa Hilton på Sagene en kveld. Det kan bli livat! (Sjekk Snapchaten min for video av oss, Sissel har aldri vært på snap før)

Det tok også litt tid å komme meg opp på den scenen, jeg har fått kink i ryggen etter gårsdagens treningsøkt, men begynner å bli litt bedre nå. (Overtrent)

Dessverre så ble det veldig lite bilder som ble tatt av kvelden, men et par stemningsbilder ble med hjem da.

P2082626P2082623

Mens resten av mote-folkene koser seg måtte jeg komme meg hjem til både jobb, middag og oppvask. I morgen er det nye eventer, så en god natt søvn nå gjør nok underverket!

P2082619P2082620

Ses i morgen tidlig til tidenes joggesko-shopping.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Jøss der var jeg å gitt

  2. Jøss der var jeg å gitt