Fashion-talk med Marianne Jemtegård!

FotorCreated

God morgen og glad mandag igjen.

I dag startet jeg dagen klokken 05:20, tok meg en deilig kaffe og kastet meg rett på tredmøllen klokken 06:00. Planen var og stå opp klokken 06, men siden jeg våknet opp av meg selv så hvorfor ikke bare sett kroppen i gir med dette programmet! Digg. Denne uken er det moteuken, det ikke ofte jeg drar på visninger lenger, men siden jeg har noen flinke designer-venner som skal ha show, skal jeg gjøre alt i min makt for å presse meg ditt.

Hele moteuken starter i kveld hvor Marianne Jemtegård har invitert meg til å snakke litt om mote på sosiale medier, mine inspirasjoner, og andre spennende ting. Alltid hyggelig når mote-kollegaer inviterer til fashion-talk.

Sist uke fikk jeg en helt ny sang på hjernen, men siden jeg ikke har konto på Tidal, må jeg høre sangen på youtube. Det går også helt fint for videoen er helt fantastisk. Sjekk den ut. Wow, for ei dame.

Vi ses på Snap (@espenhilton) i løpe av dagen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *